Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Tuinonderhoud in Noord-Brabant, uitgevoerd door professionals

De Groot Hoveniers is het ideale bedrijf voor al wie op zoek is naar degelijk en kwalitatief tuinonderhoud in regio Noord-Brabant. Broers Martijn en Edwin staan aan het roer van het schip en zijn het visitekaartje van de zaak. Ze hebben jarenlange ervaring die ze met veel plezier inzetten om je droomtuin te creëren. Om deze belangrijke taak te doen slagen, kunnen ze rekenen op een enthousiast en getalenteerd team. Het team bestaat veelal uit jonge mensen, maar samen hebben ze tientallen jaren ervaring. Ze zijn gepassioneerd door hun baan en streven er elke keer opnieuw naar om een adembenemend resultaat neer te zetten.

Verrijk je tuin met een overkapping

Je kan als klant voor heel wat diensten terecht bij dit bedrijf. Zo kan je ze inschakelen om je tuin in Noord-Brabant op tijd en stond te voorzien van een grondig tuinonderhoud. Dit kan alles omvatten: hagen snoeien, bomen vellen, onkruid wieden en de vijver schoonmaken. Naast deze basistaken kan je de mannen van De Groot Hoveniers ook inhuren voor de aanleg van tuinpaden en het plaatsen van overkappingen. Dit laatste is een enorm pluspunt wanneer je in Nederland woont. We krijgen in ons land vaak te maken met druilerig weer. Dankzij een overkapping kan je op gelijk welk moment in de tuin zitten. Er bestaan verschillende soorten overkappingen. Je kiest helemaal zelf hoe groot deze is en voor welke doeleinden je deze wil gebruiken. Dankzij ingebouwde verwarming en glazen wanden die je kan sluiten, heb je het zelfs in de winter nooit koud en kan de overkapping dienen als een volwaardige extra kamer. Maak er je mancave van of creëer een familiekamer waar jij en je gezin te allen tijde kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of spelletjesavond.

Ga langs voor een volledig tuinontwerp

Wil je je tuin graag volledig laten (her)aanleggen? Dan ben je bij De Groot Hoveniers aan het juiste adres. Indien gewenst nemen zij het volledige proces voor hun rekening. Wist je dat zij ook het ontwerp volledig in eigen huis opmaken? Zo hoef je slechts op één firma een beroep te doen en ben je op elk moment verzekerd van hun uitstekende kwaliteit. Ze nemen met plezier zowel het ontwerp, de aanleg als het tuinonderhoud van uw tuin in Noord-Brabant voor hun rekening. Neem contact met hen op voor een kennismakingsgesprek. Ze bekijken graag wat ze voor jou kunnen betekenen en hoe ze jouw droomtuin kunnen realiseren.

https://www.degroothoveniers.nl/