Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

In welke brievenbus passen grote pakketten?

Vind jij het ook zo vervelend dat de meeste pakketjes niet in jouw brievenbus passen? Daar is een oplossing voor hoor! Tegenwoordig bestaat er de pakketbrievenbus, waarin je naast al je brieven en magazines ook pakketten kunt ontvangen. Niet alleen die kleine buspakjes, maar ook grote pakketten. Het is alleen wel afhankelijk van de pakketbrievenbus hoe groot die pakjes dan maximaal mogen zijn.

Een pakketbrievenbus voor grote pakketten

Er bestaan veel verschillende brievenbussen voor pakketten. Bij sommige modellen gaat het pakket er aan de bovenzijde in, bij anderen gaat het pakketje er aan de voorzijde in. De meeste mensen willen wel graag hele grote pakketten in hun brievenbus ontvangen, maar als je dat wilt, moet je wel een kast van een brievenbus in je voortuin of bij je huis neerzetten. Dat ziet er wat minder charmant uit. Dat is dan ook vaak de reden dat de meeste mensen kiezen voor een pakketbrievenbus welke pakketjes zo groot als ongeveer een schoenendoos zijn. Dat is toch één van de meest reguliere formaten. En alles wat kleiner is past uiteraard ook gewoon in diezelfde brievenbus.

Wat is de beste brievenbus voor pakketten?

De brievenbus met de beste prijs/kwaliteitsverhouding is de pakketbrievenbus parcelbox. Dit is een mooie strak vormgegeven pakketkast verkrijgbaar in 6 matte kleuren waaronder de kleuren zwart en grijs antraciet de meest gevraagden zijn. Fijn is dat je pakket in deze bus veilig opgeborgen zit. Ook als iemand de klep aan de bovenzijde opent, wordt er in het midden van de brievenbus een klep omhoog getrokken zodat degene de pakketjes die al bezorgd zijn, er niet uit kan halen. Ze liggen dus echt veilig te wachten totdat jij met een sleuteltje de bus opent.

Waar is de parcelbox te koop?

De parcelbox is te koop bij Brievenbuswebshop. Hier kun je de pakketbrievenbus online bestellen, maar je kunt ook naar hun winkel gaan om deze eerst te bekijken. Fijn is dat dit model ook in het groen, rood, blauw en wit verkrijgbaar is. Dat zijn kleuren die je niet zo vaak ziet, maar als je bijvoorbeeld je kozijnen in die RAL kleur hebt laten verven, is het leuk om dat contrast ook in je tuin door te laten spelen.

 

https://www.brievenbuswebshop.nl