Vomilek aggregaten
Image default
Auto’s en Motoren

In je eigen woonplaats een auto theoriecursus volgen? Dat kan met Gelijk Geslaagd!

Woon jij in Alphen aan den Rijn en wil je graag in je eigen woonplaats een auto theoriecursus volgen? Dat kan met de theoriecursus Alphen aan den Rijn van Gelijk Geslaagd! Lekker dicht bij huis in 1 dag het theorie examen halen, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel online in voor onze unieke en super goede theoriecursus met een slagingskans van 95%.

Theorie examen en praktijk examen

Als je bezig bent om je rijbewijs te halen weet je dit waarschijnlijk al, maar we vertellen het toch nog even. Voordat je op mag voor het praktijk examen moet je het theorie examen met succes behaald hebben. Tijdens het praktijk examen laat je in de auto zien wat je allemaal geleerd hebt, voer je een aantal bijzondere manoeuvres uit en laat je zien dat je goed aan het verkeer kunt deelnemen. Een examinator rijdt met je mee en beoordeelt of je goed genoeg kan rijden om het rijbewijs te krijgen. Je hoort direct na het afrijden of je bent geslaagd. Tijdens het theorie examen worden er diverse vragen gesteld binnen 3 onderdelen, namelijk gevaarherkenning, kennis en inzicht. Van het onderdeel gevaarherkenning krijg je 25 vragen waarvan er minimaal 13 goed beantwoord moeten worden. Van het onderdeel kennis krijg je 12 vragen waarvan je er minimaal 10 goed moet beantwoorden. Van het onderdeel inzicht krijg je 28 vragen waarvan je er minimaal 25 goed moet beantwoorden. De onderdelen kennis en inzicht zijn voorzien van 2 testvragen.   Je hoort direct na het theorie examen of je bent geslaagd. Beide examens worden afgelegd via het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).

Waar je ook woont, ons vind je bij jou in de buurt

Woon je wel in ’t Groene Hart maar niet in Alphen aan den Rijn maar in het mooie historische Gouda? En hoop je dat er in deze plaats ook een theoriecursus wordt gegeven? Ja hoor, Gelijk Geslaagd geeft ook een auto theoriecursus in Gouda! Sterker nog, in diverse steden in alle provincies van ons land wordt door ons een theoriecursus gegeven!

https://www.gelijkgeslaagd.com/