Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Jouw plant ecosysteem in een afgesloten fles

Misschien spreekt dit je niet meteen aan. Waarom zou je immers een plant in een plastic fles stoppen? Het antwoord is simpel: omdat het bijdraagt aan het milieu en het ziet er ook nog eens fraai uit in jouw huis! Niet elke plant kun je in een fles stoppen, maar bij Ecolifetube in Utrecht hebben ze speciale plantjes die zelfvoorzienend zijn en in een petfles passen. Dit zijn meestal kleine tot middelgrote plantjes en je hoeft ze amper water te geven! De plantjes blijven groen doordat ze zelf hun benodigdheden uit de lucht in de fles halen. Het enige wat jij hoeft te doen, is hem neerzetten op een leuk plekje in jouw kamer en hem af en toe even licht besproeien!

Hoe werkt het?

Via de website van Ecolifetube in Utrecht vind je verschillende DIY-pakketten en losse onderdelen. Om zelf een ecosysteem met plant te maken, kun je alle losse onderdelen bestellen. Hierbij denk je aan steentjes, zand, de fles, de plantjes en kleine beestjes die jouw fles hygiënisch houden. Ook hebben ze ledlampjes die je kunt kopen om zelfs in het donker te genieten van jouw lampje. Als je niet weet wat je allemaal moet bestellen, hebben ze ook kant-en-klaar pakketten. Hier zit alles wat je nodig hebt in en je hoeft enkel alles nog te combineren en in de fles te stoppen. Heb je écht geen groene vingers of ben je niet zo creatief? Dan zijn er zelfs diverse leuke workshops die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt doen bij Ecolifetube in Utrecht om zo jullie mooiste plant in ecosysteem te maken!

Ga zelf aan de slag

Zie jij het helemaal zitten om een nieuwe woonaccessoires in huis te halen die je ook nog eens zelf maakt? Schaf dan nu een van de pakketten aan via Ecolifetube en maak jouw plant in ecosysteem! Heb je vragen over de producten van deze specialist? Dan neem je eenvoudig contact met hen op middels de contactgegevens op hun website.