Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Een vliegengordijn op maat tegen de beste prijs

Liso ® Vliegengordijnen is dé webshop waar u online een vliegengordijn op maat kunt kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bij deze shop koopt u enkel gordijnen van de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt continu gecontroleerd, dankzij de nauwe samenwerkingsverbanden met fabrikanten en leveranciers. De originele, zware kwaliteit van deze vliegengordijnen met degelijke constructie zorgt ervoor dat de gordijnen goed hangen, het deurgat goed en snel afsluit en een lange levensduur gewaarborgd wordt. Bovendien krijgt u vijf jaar garantie op alle vliegengordijnen die u hier koopt. U heeft geen last meer van vliegen als u een vliegengordijn op maat gaat kopen bij dé online marktleider en toonaangevende partij op het gebied van vliegen- en decoratiegordijnen.

Op maat maken

U koopt bij Liso ® Vliegengordijnen diverse soorten vliegengordijnen. Zo kiest u voor kant-en-klare vliegengordijnen met de standaarddeurmaat 92×209 centimeter. U heeft ook de keuze voor een doe-het-zelfpakket. Als u dit pakket gaat kopen, ontvangt u alle materialen die nodig zijn voor het maken van een vliegengordijn, maar u moet het gordijn zelf nog in elkaar zetten. Ook zit er een gebruiksaanwijzing bij, zodat u precies weet hoe dit moet. Wilt u een op maat gemaakt vliegengordijn kopen? Dat is bij ons zeker mogelijk! U geeft zelf precies aan hoe breed en hoog uw vliegengordijn moet worden. Bovendien kiest u zelf de soort rail en het motief van het gordijn. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf uw kant-en-klare vliegengordijn op maat te maken door de buisjes die te veel zijn te verwijderen of extra materiaal bij te kopen.

Pas het gordijn aan uw smaak aan

Als u een vliegengordijn gaat kopen bij dit bedrijf, dan kunt u zelf allerlei elementen aanpassen naar uw eigen stijl. Kies voor een gordijn van metaal, pvc, plastic of hoogwaardig kunststof. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse effen kleuren of u gaat voor een motief. Er is een breed scala aan kleuren beschikbaar. Kies voor felle kleuren als rood, blauw of oranje of ga voor neutralere kleuren als vanille of taupe. Wilt u graag een bepaald motief of dessin in uw gordijn? Kies dan een gordijn met een woodlook of met een bloemenpatroon.