Vomilek aggregaten
Image default
Auto’s en Motoren

Snel slagen voor je autotheorie

Je bent jong -of misschien iets ouder- en je kan niet wachten totdat je je rijbewijs hebt. Voel jij je aangesproken? Zet dan vandaag stap 1 en geef je op voor een auto theoriecursus in Utrecht. 123 Theorie heeft de komende tijd zeker plek, ook in Utrecht! Als je online klikt op cursusdata en vervolgens op Utrecht, verschijnt een lijst met cursusdagen. Staat achter de dag van jouw voorkeur een geel blokje met daarop het woord ‘inschrijven’ dan betekent dat: er is ruimte, je kunt je inschrijven. De cursuslocatie in Utrecht bevindt zich aan de Californiëdreef 37b.

De afgelopen jaren zijn er al veel mensen geslaagd bij 123 Theorie. De reden dat deze opleiding zo populair is heeft er alles mee te maken dat het slechts om 1 dag gaat. Het is een volle dag, dat dan weer wel. Maar boven alles een zinvolle en leuke dag. De hele ochtend is ingeruimd voor ‘het leren’ en ’s middags doe je al examen.

Liever A’dam of elders?

Is Utrecht te ver weg, kies dan voor een theoriecursus Amsterdam. The place to be is het Mercatorplein 19. Ook hier is de komende weken en maanden nog volop plek, dus schrijf je vooral in. Als je dat vandaag doet, kun je gebruik maken van de tijdelijke actieprijs: slechts €99. Dit is inclusief alle vervoer en een smakelijke lunch. De prijs van het examen zelf € 31,50 moet je hier nog bijtellen.

De docenten van 123 Theorie zijn zeer relaxed en deskundig. Ze leggen je op een begrijpelijke manier uit welke regels er allemaal gelden in het Nederlandse verkeer. Ze geven uitleg over verkeersborden en ze laten je oefenen met examenvragen van eerdere jaren. In de middag wordt je samen met alle cursisten hoogstpersoonlijk naar de examenlocatie gebracht. Dat dit zo snel gebeurt, heeft alleen maar voordelen. Al je kennis is nog vers en er is helemaal geen tijd voor zenuwen. Ga er maar vanuit dat je slaagt!

 

https://www.123-theorie.nl