Vomilek aggregaten
Image default
Telefonie

Via De Klantenservicetelefoon bereik je snel jouw energiemaatschappij

Het Essent telefoonnummer van de klantenservice is voortaan gemakkelijk te verkrijgen. Je kunt bellen met De Klantenservicetelefoon en ook de website klantenservicetelefoon.nl bezoeken. Kijk je op de site dan zie direct het nummer 0900-1550 staan evenals het webadres van Essent.

Je leest ook dat de klantenservice van Essent 35 cent per gesprek rekent -NB de gebruikelijke belkosten moet je hier nog bij optellen-. Verder zie je staan dat de energieleverancier een keuzemenu aanhoudt. Na de welkomstboodschap (“Welkom bij het servicenummer van Essent. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden.”) luidt dat als volgt: 1. Bent u op dit moment geen klant bij Essent? 2. Wilt u informatie over zonnepanelen? 3. Heeft u vragen over een verhuizing? 4. Belt u voor een opzegging of een overlijden? 5. Wilt u een contract-check?

Eneco aan de lijn?

Je wilt bellen met Eneco om te informeren hoe het nu precies zit met de laatste nota. Of je wilt infomeren hoe duurzaam Eneco eigenlijk is. Het nummer dat je kunt bellen is 0900-0201. Wat je ook kunt doen is contact zoeken met een medewerker van De Klantenservicetelefoon. Het nummer 0900-1850 ken je inmiddels vast uit je hoofd! Het voordeel is dan dat je extra informatie krijgt over Eneco. Een voorproefje.

Eneco is een Nederlandse firma in de energiebranche. Het bedrijf bestaat inmiddels al 23 jaar en er werken 3000 mensen. We hebben het over een internationale company want ook de Belgische, Duitse, Franse en Britse markt wordt bediend. De hoofdactiviteiten van Eneco bestaan uit het handelen, leveren en produceren van energie. Circa twee miljoen huishoudens in Nederland zitten op het netwerk van Eneco. Daarnaast worden tevens 40.000 zakelijke klanten dagelijks van energie voorzien. Duurzaamheid en groene energie zijn speerpunten. Eneco werkt en levert zo groen mogelijk en dit wordt door de clientèle goed gewaardeerd! Ben je benieuwd naar het keuzemenu van de Eneco-klantenservice? Het staat woord voor woord uitgeschreven op klantenservicetelefoon. nl.

https://www.klantenservicetelefoon.nl