Vomilek aggregaten
Image default
Verbouwen

Renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland laten uitvoeren door een professional

Overweegt u renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland? Schakel hiervoor dan altijd een vakbekwaam bedrijf in. Een dergelijke renovatie is een ingrijpende verbouwing en deze mag natuurlijk niet mis gaan. Nadat de kopgevelrenovatie aan uw woning is uitgevoerd, profiteert u van belangrijke voordelen. Het grootste voordeel is een besparing op uw stookkosten. De renovatie wordt uitgevoerd met Thermosteen, gemaakt van purschuim en baksteen. Het purschuim heeft een sterk isolerende werking. Hierdoor wordt de warmte in uw woning langer vastgehouden waardoor u minder kwijt bent aan verwarmingskosten.

Kies bij kopgevelrenovatie voor een professionele aanpak

Een grote renovatie aan uw huis is vaak ingrijpend. U maakt zich wellicht zorgen of het allemaal wel goed zal gaan. Als u de kopgevel laat renoveren in Zuid-Holland dan wilt u zeker weten dat het werk vlot wordt uitgevoerd en dat u hiervoor een vooraf afgesproken prijs voor betaalt zonder bijkomende verrassingen. Dit is precies wat Isoklinker Nederland u kan bieden. Dit bedrijf in de omgeving van Gouda kan de renovatie van de kopgevel van uw woning perfect voor u uitvoeren. Het is daarbij niet noodzakelijk dat u de woning tijdelijk verlaat. De Thermosteen-laag wordt aan de buitenzijde op de gevel gezet samen met steenstrips. De uitstraling van het huis zal hierdoor nauwelijks veranderen. U bent de enige die het verschil merkt in de vorm van een verhoogd wooncomfort.

De kosten voor de renovatie van uw kopgevel

De renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland is een kostbare aangelegenheid. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat u er vele jaren profijt van heeft. Als u na de renovatie besluit om de woning te verkopen dan zal deze ook zeker meer opbrengen. Het huis krijgt een hoger energielabel als er verduurzamingsmaatregelen zijn genomen. Dit heeft ook voordeel als het gaat om een woning die bedoeld is voor de verhuur. Voor de renovatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door contact op te nemen met Isoklinker Nederland.

https://www.thermosteen.nl/