Vomilek aggregaten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heerlijke vergaderruimte Amsterdam Zuid

Vergaderen wordt vaak gezien als een tijdrovende activiteit maar is in de praktijk juist de sleutel naar succes. Tevens is het zoeken van een geschikte vergaderlocatie in de hoofdstad van Nederland bijna zoeken naar een speld in een hooiberg. Zo moet u voor uzelf bepalen of u opzoek bent naar een grote of een kleine vergaderruimte in Amsterdam en welke faciliteiten u in de vergaderruimte wenst. Communicatie is uiterst belangrijk tussen verschillende medewerkers en partijen.

Bent u op zoek naar een vertrouwde en een professionele locatie om uw vergadering te organiseren? Het nieuwe Van der Valk hotel in Amsterdam-Amstel heeft een groot aanbod aan vergaderruimtes. De ruimtes zijn geschikt voor het geven van trainingen, workshops en vergaderingen. Met een prachtig uitzicht over de Amstel, belooft u uw genodigden een bijzondere bijeenkomst. In de vergaderzalen vindt u luxe faciliteiten zoals een Clickshare draadloos presentatiesysteem. Dit maakt het geven van een vergadering makkelijker.

Daarnaast kunt u door de geluidswerende wanden en de akoestische plafonds ongestoord vergaderen. Tevens bevatten de zalen veel daglicht wat bevorderlijk werkt voor de concentratie. Geeft u een presentatie op het scherm en vindt u het prettig om het zonlicht te minimaliseren? Dan is er in de ruimte zaalverduistering aanwezig. Wilt u aanvullende faciliteiten? Dan kunt u uiteraard uw wensen bespreken met het salesteam. Op aanvraag zijn er andere/extra faciliteiten beschikbaar.

Neem tijdens uw vergadering ook de tijd om met uw genodigden te netwerken. Dit kunt u doen in de luxe break-out ruimte van het hotel. Hier staat koffie, thee, verschillende zoete lekkernijen en verfrissende drankjes voor u klaar. Wilt u na de vergadering nog samen dineren of een drankje doen? Reserveer dan een diner in het prachtige restaurant Amstelle of borrel na met uw genodigden in bar MOQUM.

Kortom, Hotel Amsterdam-Amstel is een ideale locatie voor een vergadering en absoluut een bezoek waard. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden betreft zaalhuur in Amsterdam bij Van der Valk? Bekijk dan de website voor meer informatie of stuur een e-mail. Bellen kan natuurlijk ook.

https://www.vandervalkamsterdam.com/