Vomilek aggregaten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hét atelier voor een industriële kroonluchter

In Nuland, nabij Den Bosch vindt u het atelier Kroonjuweel. Het is dé plek als u op zoek bent naar een industriële kroonluchter of sierlijke kroonlampen. Het atelier staat erom bekend om steeds exclusieve en authentieke objecten te maken. Eric en Linda, de twee medewerkers van het atelier maken vooral verlichting met industriële materialen zoals bijvoorbeeld zilver of koper. Die materialen zorgen voor lampen die sfeer en warmte geven aan uw woning. Tegelijk hebben ze ook een luxueuze uitstraling wat de verlichting uiteraard nog exclusiever maakt. Nog een uniek gegeven bij atelier Kroonjuweel is het feit dat alle lampen handgemaakt zijn, waardoor de afwerking telkens tot in het kleinste detail gebeurt.

Diverse soorten exclusieve lampen

De kroonlampen en sierlijke kusters die u in het atelier kunt kopen zijn stuk voor stuk unieke pareltjes. Ondanks dat het atelier in Oss, nabij Nuland en Den Bosch een groot aanbod heeft aan diverse lampen, kunt u ook zelf ideeën of ontwerpen aanbrengen. Op die manier zorgen de medewerkers ervoor dat de industriële kroonluchter of andere lamp precies gemaakt wordt volgens uw smaak. Indien gewenst, kunt u ook een afspraak maken met het atelier bij u thuis. De medewerkers komen dan met plezier langs om te kijken welk formaat de verlichting moet hebben. Zo zorgen ze er ook voor dat ze de lampen in harmonie met uw interieur maken.

Bestel een lamp volledig in uw smaak

Heeft u interesse gekregen in exclusieve kroonlampen of een unieke industriële kroonluchter? Aarzel dan niet langer en ga langs in het atelier. U kunt op zaterdag een bezoekje brengen of een aparte afspraak maken. Alle gegevens vindt u op de website van atelier Kroonjuweel in Rosmalen, Nuland. Laat al uw ideeën achter en sta vervolgens versteld van de mooie creaties van Eric en Linda. Zij toveren uw woning om in een gezellige en sfeervolle plek.