Vomilek aggregaten
Image default
Zakelijke dienstverlening

De betrokkenheid van je medewerkers meten voor waardevolle feedback

De betrokkenheid van je medewerkers meten, levert belangrijke inzichten op. Het belangrijkste voordeel van het meten van de betrokkenheid van je personeel is dat je waardevolle feedback krijgt waar je echt iets mee kunt. Om deze waardevolle feedback te verkrijgen, is het wel belangrijk dat de meting van de betrokkenheid juist verloopt. Je kunt hiervoor een ervaren, externe partij inschakelen die je alle zorgen uit handen neemt. Zo kun je bij Solkie terecht voor betrouwbare metingen die leuk zijn om in te vullen. Deze ervaren partij zorgt voor een goede frequentie van onderzoek, waardoor de succesfactor hoog ligt.

Regelmatig de betrokkenheid van medewerkers meten

Eenmalig de betrokkenheid van je medewerkers meten, is niet voldoende om de juiste inzichten te krijgen. De betrokkenheid is namelijk niet altijd hetzelfde. Het is geen vaststaand niveau, maar een niveau dat fluctueert. Een relatief kleine wijziging in het beleid kan bijvoorbeeld al een grote invloed hebben op de betrokkenheid van je personeelsleden. Het is daarom goed om de betrokkenheid van je werknemers te meten op regelmatige basis, zoals eens per vier weken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de actuele betrokkenheid en krijg je ook de nodige inzichten in wat beleids- en organisatieveranderingen doen met deze betrokkenheid. Door de betrokkenheid van medewerkers te meten op regelmatige basis, ontvang je een voortdurende stroom aan waardevolle feedback waar jij mee verder kunt.

 

Verkrijg feedback en verbeter de sfeer op de werkvloer

Niet iedereen is van nature goed in het bieden van feedback. Het kan dan ook een lastige opgave zijn, zeker op de werkvloer én ook zeker richting HR of directie. Door de betrokkenheid van je medewerkers te meten, bied je medewerkers de kans om op makkelijke en laagdrempelige wijze waardevolle feedback te geven aan hogerhand. Wil jij ook regelmatig de betrokkenheid van medewerkers meten op een effectieve, digitale wijze? Dan kun je eens nader kennismaken met de mogelijkheden die Solkie te bieden heeft.