Vomilek aggregaten
Image default
Zakelijke dienstverlening

123 Theorie geeft iedereen de kans in één keer te slagen!

Graag leggen we je uit waarom het zo’n goed idee is een theoriecursus in Arnhem te volgen bij 123 Theorie. Allereerst: maar liefst 98% van onze cursisten slaagt en dat is een ongekend hoog percentage. Bovendien gaat het je maar weinig tijd kosten. Eén dag om precies te zijn. Inderdaad: één dag in totaal!

Wat?! Binnen 1 dag??

In de ochtend leggen onze professionals de belangrijkste dingen uit die je moet weten. Je leert op een logische manier hoe de verkeersregels in elkaar zitten en wat de verschillende verkeersborden betekenen. Je krijgt examenopdrachten uit voorgaande jaren voorgeschoteld en zo raak je vertrouwd met de manier van vragen stellen. Dezelfde middag brengen onze mensen jou en alle medeleerlingen naar de CBR-locatie in Arnhem. Je examenplek is door ons gereserveerd, je kunt dus gewoon aanschuiven. En, ook best belangrijk, tussen de middag word je door ons getrakteerd op een overheerlijke lunch. Theorie-examen doen op een lege maag, vinden wij namelijk geen goed idee. Als jij nu denkt “dit wil ik ook!” laat dan van je horen. Je kunt je 24/7 online opgeven voor een theoriecursus in Arnhem. 

Autotheorie, schrijf je in!

Als jij je wilt inschrijven voor autotheorie, dan kun je het best even kijken op 123-theorie.nl. Als je bovenaan klikt op ‘cursusdata’ krijg je een overzicht van plaatsen. Van Amsterdam tot Zwolle en van Deventer tot Rijswijk. Kies jouw woonplaats of een stad die makkelijk te bereiken is en alle aankomende cursusdagen worden voor je op een rij gezet. Ben je van plan mee te doen? Wacht niet te lang met je aanmelding. Onze cursussen zijn populair en zitten snel vol. Op dit moment is de prijs van de eendaagse autotheorie-training €99,-. In deze prijs zitten het vervoer naar het CBR en een lunchpakket inbegrepen. De examenkosten komen er nog bij. De afgelopen jaren zijn er talloos veel jongens en meisjes in één keer geslaagd. Ook jongeren die bij andere opleidingsinstituten meerdere keren zakten en daardoor erg onzeker waren geworden. Onze manier van lesgeven is vernieuwend, anders, helemaal van deze tijd én succesvol!

 

https://www.123-theorie.nl/