Vomilek aggregaten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele afzuiging is een flexibel systeem voor veilige en gezonde lucht

Op sommige industriële werkplekken is het een uitdaging om bij alle machines waar dat wettelijk verplicht is voor afzuiging te zorgen. Zaag-, slijp- en laswerk brengt schadelijke stoffen en rook de lucht in en deze moeten verwijderd worden voordat uw medewerkers ze kunnen inademen. Afzuiging bij de bron heeft dan altijd de voorkeur, omdat de stoffen dan al verwijderd worden voordat ze de lucht in kunnen gaan. Dit is niet altijd mogelijk, dus in die situaties moet een andere oplossing gevonden worden. Mobiele afzuiging is dan een uitstekende oplossing en Lemtech Lucht- en Milieutechniek dé specialist om dat te leveren.

Wat is mobiele afzuiging?

Onder mobiele afzuiging wordt er afzuiging verstaan die niet op één vaste plaats aanwezig is. Heeft u vaste werkplekken die niet veranderen? Dan regelt u voor elke werkplek aparte afzuiging bij de bron. Niet iedere werkplaats is zo ingericht. Mobiele afzuiging is bijvoorbeeld een unit met een vaste slang die u overal neer kunt zetten waar deze nodig is. Een andere optie die u heeft is een vaste centrale unit met meerdere slangen. De systemen van deze specialist kunnen uitgerust worden met wel twaalf armen en dus twaalf lassers tegelijkertijd van een veilige werkplek voorzien. Heeft u een grote werkplaats en is het onmogelijk om elke werkplek van vaste afzuiging te voorzien? Dan kiest u voor ondersteuning door middel van ruimtelijke ventilatie. Mobiele afzuiging is ideaal voor iedereen die flexibiliteit nodig heeft.

Geef uw wensen door aan deze specialist

Kiest u voor de afzuigsystemen van Lemtech Lucht- en Milieutechniek? Dan is er maar weinig wat er niet mogelijk is. Heeft u mobiele afzuiging nodig die hier niet is vermeld? Dan kunnen ze u bij dit bedrijf vast helpen aan een passende- en op maat gemaakte oplossing. Neem dus contact op, bespreek uw behoeften en bekijk de mogelijkheden. Met een groot aantal tevreden klanten in heel Nederland, weet u dat u met de beste te maken heeft.

https://www.lemtech.nl/