Vomilek aggregaten
Image default
Vakantie

Topvakanties waarin het je aan niets zal ontbreken

Als je een Afrika reizen specialist zoekt, kunnen we All over Tours van harte aanbevelen. Al meer dan 25 jaar worden reizen op maat aangeboden naar onder meer de volgende landen: Kenia, Malawi, Tanzania, Oeganda en Zambia. Ieder land heeft zijn eigen unieke attracties en specialiteiten. We lichten Zuid-Afrika er voor nu even uit.

Zuid-Afrika is een republiek. Dat wil zeggen dat er geen sprake is van erfopvolging van het staatshoofd. De hoogste macht wordt op een andere manier verkozen, in dit geval is sprake van een democratie. Zuid-Afrika ligt helemaal zuidelijk op het continent Afrika. Het grenst in het noorden aan Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique. Heel bijzonder is dat Zuid-Afrika drie hoofdsteden kent met elk een eigen functie. In Bloemfontein bevindt zich de rechterlijke macht. Kaapstad huisvest de wetgevende macht. En Pretoria is het centrum van de bestuurlijke macht. Hoogtepunten tijdens een vakantie in Zuid-Afrika zijn de prachtige natuur rondom Grootbos, een avontuurlijke safari en een bezoek aan Kaapstad.

De tuinroute; de groenste regio’s van Zuid-Afrika

Voor tuinroute tips moet je echt bij All over Tours zijn. Deze route loopt van het westelijk gelegen Mosselbaai tot Port Elizabeth in het oosten. We hebben het hier over een van de groenste gebieden in Zuid-Afrika. Je vindt er ook heerlijke stranden en knusse dorpjes. Er zijn verschillende wildparken om te bezoeken.

In totaal groeien in Zuid-Afrika ruim 20.000 plantensoorten. Dieren die je in het wild tegen kunt komen zijn bijvoorbeeld: olifanten, leeuwen, buffels, luipaarden en neushoorns. Deze vijf staan ook wel bekend als De Grote Vijf. Andere beesten om te bewonderen in Zuid-Afrika: hyena’s, nijlpaarden, giraffes, impala’s en gnoes. Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over Zuid-Afrika, de flora en fauna en haar bewoners.

Maar we weten natuurlijk niet of we met dit soort info jouw vragen beantwoorden. Daarom hierbij de contactgegevens van All over Tours, zodat jij zelf de medewerkers kunt raadplegen.

All Over Tours Noordplein 23

2371 DA Roelofarendsveen

+317 13 31 90 34

https://www.allovertours.nl