Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Harmonicadoek: sfeervol, praktisch en erg goed betaalbaar

Als jij op zoek bent naar een vorm van zonwering in je tuin, dan denk je misschien direct aan zonneschermen of parasols. Een andere optie die je hebt is om voor een harmonicadoek te kiezen. Harmonicadoeken zijn schaduwdoeken die dicht en open geschoven kunnen worden. Misschien wilde je een schaduwdoek op maat bestellen, maar zag je daarvan af omdat deze niet te bedienen is. Een schaduwdoek is altijd aanwezig. Kies dan voor een harmonicadoek en je hebt wel de mogelijkheid te bepalen wanneer en waar je schaduw of juist zon wilt hebben. Schaduwdoeken.nl heeft het allemaal en kan je schaduwdoek op maat zelfs al binnen 12 dagen leveren.

Verschillende soorten doeken

Bij deze specialist kun je kiezen uit verschillende soorten schaduwdoeken en deze worden geleverd in standaardmaten of worden op maat gemaakt. Een simpel schaduwdoek hang je tussen palen, gebouwen of bomen om een schaduwplek en meer sfeer te creëren. Het is alsof je op een zeilboot zit of in een open tent aanwezig bent. Dat is direct knus en gezellig. Een harmonicadoek is een schaduwdoek die je open en dicht kunt schuiven. Het doek vouwt dan op en dat is handig als je een keer wel (gedeeltelijk) in de zon wilt zetten of ’s avonds als het al is afgekoeld en je juist een open gevoel wilt hebben. Er zijn ook schaduwdoek rolgordijnen voor pergola’s, als privacyscherm, voor naast je terras, op je balkon of in je tuinhuis.

De uitvoering

Nu je weet welk type doek je wilt bestellen (harmonicadoek, schaduwdoek, schaduwdoek rolgordijn of schaduwdoek op maat) is het tijd om aan het uiterlijk te denken. Bij Schaduwdoeken.nl heb je dan de keuze uit een aantal standaardmaten en ook ongelijke zijden is een optie. Je moet bepalen welke kleur je wilt kiezen. Deze specialist verkoopt ook Shadesail-doeken waar je nog doorheen kunt kijken en toch schaduw creëert.