Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Alles onder één dak bij deze hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom

Woont u in de omgeving van Bergen op Zoom en bent u op zoek naar een hovenier, dan denkt u misschien dat u meerdere vakmensen in moet huren voor uw klus. U heeft iemand nodig die het nieuwe ontwerp maakt voor uw tuin, iemand die deze leeg kan halen, iemand die daar vervolgens de bestrating in kan leggen, iemand die de beplanting plaatst, iemand die de bouwwerken neerzet en als laatste iemand die u helpt bij het aanvragen van de subsidies bij de gemeente. Maar als u voor W&M tuincomfort uit Lepelstraat kiest, dan bent u met één telefoontje klaar. Want deze hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom pakt alles voor u op.

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Deze hovenier uit Lepelstraat is werkzaam in de omgeving van Tholen, Steenbergen en Bergen op Zoom en kan u helpen aan een volledig nieuwe tuin, van begin tot eind. Ze hebben jarenlange ervaring en zijn daarom specialisten geworden in het maken van een geschikt ontwerp, in het aanleggen van uw tuin (inclusief extra’s, zoals vijvers, tuinhuisjes en speeltoestellen) en doen daarna het onderhoud voor u, mocht u dit willen. Met deze specialist ziet uw tuin er altijd piekfijn uit en wordt u volledig ontzorgd. U kunt dan altijd optimaal van uw tuin genieten, in elke maand van het jaar.

Kies voor gedegen onderhoud

W&M Tuincomfort, hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom, begrijpt dat een goed ontwerp aan de basis ligt van een schitterende tuin. Maar nadat deze aangelegd is, is onderhoud net zo belangrijk om deze mooi te houden. Daarom kan deze specialist u ook helpen met periodieke werkzaamheden, zoals het onderhouden van uw vijver, het verzorgen van uw planten en bomen, het maaien en onderhouden van uw gazon en het wieden van uw onkruid. Door dit ook uit te besteden heeft u niet alleen een mooie nieuwe tuin, maar blijft die ook mooi naarmate de tijd vordert.

 

https://tuincomfort.com/