Vomilek aggregaten
Image default
Internet

Met goed advies over CCTV creëert u een veilige omgeving

Als u een terrein of appartementencomplex beheert, dan wilt u natuurlijk dat iedereen zich daar veilig voelt. Met een goed advies over CCTV gegeven door de specialisten van FiberDatacom uit Beverwijk, Noord-Holland, kunt u kiezen voor een systeem waarmee u de veiligheid van zowel personen als goederen optimaal kunt monitoren. Het gaat daarbij niet alleen om het systeem, maar ook om het naleven van de regels. Sinds de inwerkingtreding van de AVG, de Algemene Verordening Gegevensverwerking, mag informatie zoals data van camera’s niet zomaar onbeperkt worden bewaard. Ook moet u degenen die mogelijk op de beelden te zien zijn, hierop wijzen. Maar los daarvan kan een CCTV-systeem u veel nuttige informatie geven.

Wat u kunt doen met een CCTV-systeem

CCTV staat voor closed-circuit television. Het is een systeem waarmee u beelden maakt van bijvoorbeeld de hal van een appartementencomplex of de straat waar een aantal woningen staat. Deze beelden kunnen nuttig zijn als er wordt ingebroken of als er op het buitenterrein goederen worden ontvreemd. Met goed advies over de aankoop van een systeem met CCTV maakt u de juiste keuze. U kunt de beelden real-time bekijken of op een later moment opgeslagen beelden terugkijken als daar aanleiding voor is. Ook de politie zal blij zijn met uw beelden als er bijvoorbeeld een strafbaar feit is gepleegd. U dient met name voor het bewaren van de beelden te voldoen aan de richtlijnen in de AVG.

Kies voor een ervaren partner

Als u besluit om voor de beveiliging van uw terrein of gebouw gebruik te maken van CCTV, dan wilt u natuurlijk dat de apparatuur correct wordt geïnstalleerd. U kunt contact opnemen met FiberDatacom in Beverwijk, Noord-Holland. Zij geven niet alleen advies over CCTV, zij kunnen de benodigde camera’s en andere apparatuur ook leveren en plaatsen. Ook voor onderhoud of voor het verhelpen van storingen kunt u bij dit bedrijf terecht. Meer informatie over hun dienstverlening is te vinden op de website.

https://fiberdatacom.nl/