Vomilek aggregaten
Image default
Telefonie

De prijzen van 3CX zijn niet te vergelijken bij bedrijven

Als je ziet wat voor prijzen sommige bedrijven vragen voor 3CX, dan verbaasd het je echt als ondernemer. Ik ben namelijk al een tijdje aan het zoeken naar 3CX software voor een goede prijs. Ik dacht dat ik een bedrijf had gevonden die goede producten aanbod voor de goede prijs, totdat ik verder ging zoeken en zag hoeveel ze eigenlijk extra vroegen voor het product. Ik heb meteen de deal afgezegd en wilde meer research doen voordat ik conclusies ging trekken.

Op zoek naar de goedkoopste prijzen voor 3CX

Nu ging ik dus op zoek naar de daadwerkelijke goedkoopste prijzen voor de 3CX software voor mijn bedrijf. In het begin had ik geen idee waar ik moest beginnen. Dus begon ik maar een beetje op het internet te kijken en deze te vergelijken met elkaar. Ik pakte steeds degene met de laagste prijs voor de software en vergelijk deze met gene die ik destijds vond op het internet. Na een poosje kwam ik erachter dat ik al een tijdje op dezelfde website zat qua prijs en dat er geen enkel andere website lager ging. Dus we hadden een winnaar: NuCall.

Dit bedrijf moesten we hebben

De website zag er zelf ook goed uit en overzichtelijk. Ik kon meteen de software vinden en de daarbij horende prijs. Dit zag er goed uit en heb meteen een offerte ervoor eruit gestuurd. Binnen no-time kreeg ik daar antwoord op en kon ik verder gaan met mijn betaling. Via de website was het erg makkelijk om te regelen en ik kreeg bij hen een extra service dat ze het product bij mij komen installeren voor geen extra bedrag. Dit vond ik nou goede service en dit hebben ze ook uiteindelijk gedaan. Nu geniet mijn gehele bedrijf van de nieuwe software en we willen niet meer terug.

NuCall

Bent u benieuwd naar de andere producten en diensten die NuCall kan aanbieden voor uw bedrijf? Of wilt u meer weten over het bedrijf zelf? Bekijk dan eens de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie.