Vomilek aggregaten
Image default
Banen en opleidingen

Werfleider bouw

Uiteindelijk ontmoet je een snelgroeiende, sterke KMO. Ze dobberen in algemene bedrijven en zoeken hiervoor gemotiveerde sitemanagers. De platte structuur van het bedrijf biedt veel mogelijkheden voor opleiding en loopbaanontwikkeling.

Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket met veel secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw verantwoordelijkheden

Als sitebeheerder begint uw functie met de uitgebreide voorbereiding van de site. Bij deze voorbereiding ben je verantwoordelijk voor materiaalbeheer, levering en een juiste personeelsplanning. Je treedt op als intermediair tussen projectmanager, werkvoorbereiding en werf. Om de operatie zo soepel mogelijk te laten verlopen is open communicatie noodzakelijk. Naast het aanwezig zijn en coördineren van de sites, voer je ook de nodige administratieve taken uit.

Bijeenkomsten ter plaatse zullen plaatsvinden binnen een zorgvuldig gepland kader. Als sitebeheerder woon je deze bijeenkomst bij en breng je aandachtspunten naar de site. U kunt uw man / vrouw tussen de arbeiders plaatsen en hen met de nodige autoriteit begeleiden. Ook veiligheid, kwaliteit, correctheid en voortgang kunt u ter plaatse bewaken.

Jouw profiel

  • Als sitebeheerder moet u aan de volgende vereisten voldoen:
  • Bachelor / Master of Architecture of gelijkwaardig met jarenlange ervaring als field engineer
  • Je bent een echte planner
  • Je beschouwt jezelf als een manager
  • Je hebt digitaal inzicht (over nacalculatie)

Onze aanbod

Op basis van onze marktkennis begeleidt Whoohoo u om het werk te realiseren dat bij u past, zodat u uw expertise kunt uitbreiden en benutten. We bespreken het passende salaris. Rekening houdend met je ervaring, opleiding en functie zullen we je altijd een competitief salarispakket bezorgen waar je tevreden over bent.

https://www.vindazo.be/vacatures/werfleider.html