Vomilek aggregaten
Image default
Telefonie

Deze winkel kan je helpen aan een refurbished Samsung

Je kunt inmiddels niet meer om refurbished producten heen. Dit zijn tweedehands producten die opnieuw verkocht worden, aangezien deze nog heel lang mee kunnen. Bij Fone4u kun je terecht voor allerlei refurbished producten, waaronder de refurbished Samsung en de refurbished Huawei. Refurbished producten zijn een stuk goedkoper dan producten die nieuw uit de fabriek komen. Bovendien draagt het hergebruiken van producten bij aan een circulaire economie en is het goed voor het milieu.

De kwaliteit

Ondanks het feit dat een refurbished Samsung of ander refurbished product meestal tweedehands is, doet dit niets af aan de kwaliteit. De refurbished Samsung en Huawei worden altijd grondig gecheckt. Het bedrijf heeft zelfs een eigen testcenter. De controle moet aan verschillende eisen voldoen. Ook worden er standaard 29 punten van de telefoon gecontroleerd. Dit zijn de belangrijkste punten van de telefoon, die altijd intact moeten zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de producten die je koopt snel kapotgaan.

Betrouwbaarheid

Bovendien is Fone4u erg betrouwbaar. Dankzij de jarenlange ervaring weet het bedrijf precies wat het doet en welke producten hergebruikt kunnen worden en welke niet. De refurbished telefoons worden altijd simlock vrij aangeboden. Ook wordt gecontroleerd of de telefoons niet op de zogenaamde ‘blacklist’ staan, een lijst met gestolen telefoons. Dit kan een hele hoop problemen voorkomen.

De service

Deze telecommunicatiewinkel staat bekend om zijn goede service. De medewerkers staan je altijd bij met advies en vragen kun je stellen via de mail. Bovendien worden alle producten razendsnel geleverd. Als je voor 17.00 uur bestelt, worden de producten de volgende dag al bij je thuisbezorgd – als je in Nederland woont, tenminste. Ook als je in België woont, kun je gebruikmaken van het assortiment. De producten worden dan alleen een dag later bezorgd. Voor beide landen geldt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Dit maakt je bestelling nóg goedkoper.

https://www.fone4u.nl/