Vomilek aggregaten
Image default
Aanbiedingen

Marketingstrategie-aanpassing, persoonlijke communicatieles en videocontent en tijdens het coronavir

We zien en horen hoe de pandemie van het coronavirus de manier waarop bedrijven hun klanten over de hele wereld bedienen, beïnvloedt. Terwijl bedrijfseigenaren wijzigingen aanbrengen in de diensten die ze aanbieden, weten we dat velen van u uw marketing- en advertentiestrategieën moeten heroverwegen. Hoewel het belangrijk is voor bedrijven om zich te concentreren op wat er dagelijks gebeurt, is het ook belangrijk voor hen om na te denken over hun strategieën met zowel de korte als de lange termijn in gedachten. Het is niet altijd gemakkelijk te begrijpen welke impact verschillende beslissingen kunnen hebben. Daarom volgen hier vier strategieën om u te helpen uw advertentieprestaties te verbeteren.

Vereenvoudig uw strategie

Het beoordelen van uw aanpassingsstrategie aan de huidige omstandigheden betekent niet dat u bestaande benaderingen moet verlaten. Overweeg om uw strategie te vereenvoudigen in plaats van volledig van koers te veranderen.

Gebruik validatie voor snelle optimalisatie

Overweeg om A / B-tests uit te voeren om het gedrag van consumenten beter te begrijpen. Hierdoor kunt u uw advertenties op maat maken, met meer vertrouwen wijzigingen aanbrengen en uw strategie optimaliseren voor uw huidige omgeving.

Herziening van beslissingen

Met de wereldwijde veranderingen die plaatsvinden in het dagelijks leven van mensen, wordt het werken in de media-industrie buitengewoon. Houd bij het bekijken van de resultaten van tests die in deze periode zijn uitgevoerd, rekening met de mate waarin de huidige omstandigheden de resultaten beïnvloeden.

Denk aan de branche en marketingomgeving

Op dit moment worden verschillende branches en producten geconfronteerd met totaal verschillende realiteiten: sommige zien een toename van de vraag, andere – een scherpe daling. Bovendien variëren de advertentievoorwaarden sterk, afhankelijk van de geografische locatie en het klantenbestand. Dit betekent dat er geen one size fits all aanpak is.

Merken moeten les krijgen in persoonlijke communicatie

Met het begin van de COVID-19-pandemie worden mensen gedwongen om 2 meter uit elkaar te blijven, en dus is de manier waarop ze met elkaar omgaan drastisch veranderd. Merken kunnen hieruit persoonlijke communicatielessen leren.

Merken kunnen tegenwoordig het beste worden bediend met eenvoudige en eerlijke berichten, aangezien ze moeten toegeven dat de zaken niet volgens plan zijn verlopen en dat er mogelijk fouten zijn gemaakt. In tijden van coronavirus gaat communicatie niet om volume, maar om de waarheidsgetrouwheid van informatie. In het begin werden we overspoeld met e-mails van bedrijfsleiders die zeiden dat ofwel hun klanten ofwel hun werknemers nu op de eerste plaats voor hen staan. Persoonlijk voel ik me meer aangetrokken tot de tweede optie. Vriendelijk, waarheidsgetrouw en creatief zijn, zijn niet alleen eigenschappen van aantrekkelijke mensen, maar ook van grote bedrijven.

Hoe gaat het met videocontent in het coronavirus-tijdperk?

De COVID-19-pandemie heeft een enorme impact gehad op ons hele leven. Nu we ons beginnen aan te passen aan nieuwe realiteiten, is het belangrijk om in de gaten te houden hoe het consumentengedrag verandert, welke problemen en oplossingen er voortkomen uit verschillende kanalen en welke impact al deze evenementen op de lange termijn zullen hebben op onze branche. Als we ons in een later stadium van zelfisolatie bevinden, wat kunnen we dan nog meer doen dan videocontent consumeren? Wereldwijd werden ongeveer 16 miljoen nieuwe Netflix-abonnees geregistreerd. De kijkcijfers voor verschillende videocontent nemen toe en we verwachten nog steeds een aanzienlijke groei in videoconsumptie.

Het digitale verbruik in het VK is tijdens de pandemie aanzienlijk gestegen, waarbij consumenten nu meer tijd besteden aan hun mobiele telefoons (66%), laptops (46%) en tv (54). Ze besteden ook meer tijd en delen video’s op deze platforms en maken ook gebruik van streamingdiensten. Consumenten vinden nieuwe manieren om digitaal met elkaar om te gaan voor entertainment en communicatie. Dit is vooral merkbaar bij een jonger publiek.

Marketeers zijn gewend om filmploegen en professionele licht- en geluidsapparatuur te gebruiken om creatieve video’s te maken. Telewerken dwingt hen echter hun creativiteit te heroverwegen. Tegenwoordig zien we merken die uit deze situatie komen en iets nieuws proberen.

Tijdens hun zelfisolatie ontdekken consumenten nieuwe inhoud en platforms, nieuwe manieren om te communiceren en verbonden te blijven met de wereld. Deze nieuwe gewoontes zullen zeker bij hen blijven. En hoe langer deze periode duurt, hoe stabieler en permanent deze nieuwe vormen van gedrag zullen zijn.

Het probleem waarmee we nu worden geconfronteerd, is dat veel merken hun marketingactiviteiten hebben stopgezet en niet weten wat ze in deze periode moeten doen. En consumenten zijn nog veeleisender geworden en willen 24/7 digitale content ontvangen. Dit betekent dat het tijd is om ervoor te zorgen dat uw communicatie met hen relevant, relevant en kan veranderen naarmate het gesprek vordert. Merken moeten flexibel zijn en klaar om de richting van hun campagne drastisch te veranderen. 2020 heeft een enorme verandering teweeggebracht en consumenten verwachten dat u de veranderingen die ze doormaken bijhoudt.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

webdesign antwerpen

webdeveloper

https://webdevelopmentapp.com/nl/