Vomilek aggregaten
Image default
Bloemen

Duurzaam je bloemen laten bezorgen in Amsterdam

URBANBLOOM is dé bloemenzaak van Amsterdam waar je in de fysieke winkel je boeket koopt, maar waar ook het bezorgen van bloemen en planten mogelijk is. Bekijk de prachtige bloemen in de webshop of wandel de winkel binnen, gevestigd op het Javaplein. Als jij ervoor kiest om je bloemen te laten bezorgen in Amsterdam, worden deze in een 100% elektrische auto geleverd die wordt opgeladen met groene stroom. URBANBLOOM is misschien wel de duurzaamste bloemenzaak van Amsterdam, omdat zij tevens het bedrijf duurzaam inrichten en alles wat er wordt verkocht is met aandacht voor een duurzame wereld. Duurzame bloemen is echter een lastige combinatie, omdat het geheel afhankelijk is van de seizoenen. Er wordt daarom altijd gezocht naar een goede balans tussen stijl en verantwoordelijkheid voor het milieu. In de webshop kan je direct filteren op duurzame bloemen; in dit boeket zitten alleen bloemen van kwekers die rekening houden met het milieu.

Een groot online assortiment

Kies ervoor om je bloemen te laten bezorgen in Amsterdam en nabije omgeving door de webshop van URBANBLOOM te bekijken. Je zal hier namelijk de mooiste bloemen vinden voor ieder type. Ga jij bloemen sturen naar je liefde, je vriend of vriendin of misschien wel een fijne collega? Er is voor ieder wat wils en in ieder budget is er iets moois te vinden. Als je voor 12.00 uur bestelt, wordt jouw boeket dezelfde dag nog bezorgd. Houdt de ontvanger meer van vaste planten? Ook hier heeft dit bedrijf een ruimte keuze in. Bekijk het direct via de website!

Nooit meer zonder bloemen

Bloemen laten jouw interieur helemaal opleven, daarom is het logisch als jij nooit meer zonder wilt. Neem een bloemenabonnement bij URBANBLOOM, waar je bijvoorbeeld om de week een boeket binnenkrijgt. Iedere twee weken krijg je dus een ander boeket, zonder goedkope bladgroenvulling. Bekijk de website voor de tarieven!

https://urbanbloom.nl/