Vomilek aggregaten
Image default
Verbouwen

Kies ervoor om een mooie en praktische epoxy coatingvloer te laten leggen

Woont u in de omgeving van Zutphen en bent u op zoek naar een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer? Overleg dan eens met de experts van Amipox, een bedrijf in Zutphen, over de mogelijkheid om een epoxy coatingvloer te laten leggen. Epoxy is een sterk materiaal dat wordt vervaardigd uit aardolie. Omdat het een hoge belastbaarheid heeft en gemakkelijk schoon te houden is, wordt het veel gebruikt voor fabrieksvloeren. Steeds meer mensen kiezen ervoor om van de voordelen van epoxy te profiteren door een epoxy coatingvloer te laten leggen in hun huis. Omdat de epoxy coating uit een dunne laag bestaat, is dit een stuk voordeliger dan een gegoten vloer. Bovendien kunt u uw epoxy coatingvloer laten leggen boven op uw oude vloer.

Kies een vloer uit die bij uw interieur past

U kunt bij dit bedrijf epoxy coatingvloeren bestellen in allerlei kleuren. De epoxy coating kan vervaardigd worden in vrijwel iedere RAL-kleur. U kunt er ook voor kiezen om de vloer te laten afwerken met transparante laklagen waarin vlokken zijn verwerkt. U krijgt dus niet alleen een zeer praktische vloer door een epoxy coatingvloer te laten leggen, maar ook een mooie vloer die goed aansluit bij uw interieur.

Profiteer van een gemakkelijk te reinigen vloer

Wanneer u ervoor kiest om een epoxy coatingvloer te laten leggen door de vaklieden van Amipox, zullen zij de vloer afwerken met een toplaag van een zeer dicht materiaal. In deze toplaag kunnen vloeistoffen en vuil niet doordringen. Dit betekent dat uw vloer geen stof opneemt en zeer gemakkelijk schoon te maken is met water. Een vloer met een epoxy coating heeft bovendien geen naden. Dit betekent dat uw woning eenvoudig schoon te houden is met een dergelijke vloer. Dat wilt u toch ook? Laat dan een dergelijke vloer vakkundig aanleggen door dé specialist in kunststofvloeren!

https://www.amipox.nl/