Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Een houten wandplank voor de kinderkamer: welke soorten zijn er?

Ben je op zoek naar een houten wandplank voor in de kinderkamer? Bij deHoutbarshop vind je allerlei soorten wandplanken gemaakt van eerlijk gekapt hout. Een houten wandplank in de kinderkamer is een echte sfeermaker en een mooie plek voor de favoriete spulletjes van je kind. Je kunt kiezen uit diverse soorten planken voor in de ruimte en er is zelfs de mogelijkheid om wandplanken op maat te laten maken. Zo heb je de perfecte plank voor in de kamer waar alles precies op past.

Zwevende wandplanken

Een eerste optie is een zwevende houten wandplank in de kinderkamer ophangen. Een zwevende wandplank wordt zo bevestigd dat je hier niets van ziet, waardoor de plank lijkt te zweven. Wanneer je een zwevende wandplank bestelt, ontvang je deze inclusief het ophangsysteem, zodat je de plank makkelijk aan de muur kunt bevestigen. Naast gewone houten planken, kun je de zwevende wandplank ook in boomstamlook krijgen. Deze plank heeft geen recht afgewerkte voorkant en je ziet de textuur van de stam duidelijk terug.

Wandplanken met dragers

Voor een stoere twist kies je voor een houten wandplank met leren dragers in de kinderkamer. De leren dragers voegen extra sfeer toe en zorgen voor een stoerdere uitstraling van de plank. Deze wandplanken zijn makkelijk te bevestigen met slechts twee schroeven. Iedere leren drager bevestig je met een schroef aan de muur en vervolgens hang je de plank in de dragers, zodat je er spullen op kunt zetten.

Kies voor de leuke steps

Naast langwerpige wandplanken, kun je ook voor steps kiezen. Deze kleinere, vierkante plankjes hebben ruimte voor een plant of knuffel en je kunt er een mooi patroon mee creëren door verschillende steps op verschillende hoogtes te hangen. De steps hang je net als een zwevende houten wandplank in de kinderkamer op. Je ziet dus niets van het ophangsysteem, waardoor de steps tegen de muur lijken te zweven. Voor welke wandplank ga jij? Maak je keuze in de webshop van deHoutbarshop!

https://www.dehoutbarshop.nl/