Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Jouw nieuwe huisnummer bestel je bij De Naambordenspecialist

Wat is jouw voorkeur als het gaat om een huisnummer bij de voordeur? Vind je glas een mooi materiaal of heb je toch liever aluminium of misschien wel kunststof? De naambordenspecialist heeft een ruim aanbod aan nummers van de meest uiteenlopende materialen in eindeloos veel kleuren. Die afwisseling vind je ook terug als je kijkt naar de modellen en stijlen. Zo zijn er ovalen borden, rechthoekige uitvoeringen en plaatjes met hoekige onder- en zijkanten en een fraaie ronding bovenaan.

Een bijzondere categorie is die van cottage huisnummers. Deze plaatjes van staal worden in Engeland gemaakt. Er zijn onder meer groene, blauwe, zwarte en witte borden. Het huisnummer kan onder andere de kleuren geel, zwart en wit hebben. Cottage huisnummers zijn weerbestendig, ze blijven er jarenlang mooi uitzien. Aan het onderhoud ben je niet veel tijd kwijt. Af en toe een natte doek erover halen is voldoende. Wil je iets speciaals, dan kunnen we een afbeelding bij het huisnummer plaatsen. Denk er maar eens over!

Denk groot, kies een uithangbord!

Bij een uithangbordje denken veel mensen aan een winkel, kantoor of praktijk. We wijzen je er graag op dat je ook bij jouw voordeur een uithangbord op kunt hangen. Dit gebeurt steeds meer, want er zijn veel voordelen! Allereerst is er extra ruimte voor de tekst, handig als je het leuk vindt om alle voornamen erbij te vermelden. Een ander pluspunt is dat uithangborden heel goed zichtbaar zijn voor pakketbezorgers en andere bezoekers.

De Naambordenspecialist heeft klassieke, nostalgische en bedrijfsuithangborden in de aanbieding. Ze zijn gemaakt van hout, leisteen of RVS. Alle drie hebben zo hun pre’s. Hout ziet er tijdloos uit. Leisteen heeft een vriendelijke, natural look. RVS is bijzonder duurzaam. De tekst die jij opgeeft, wordt door de vakmensen van De Naambordenspecialist op het bord geschilderd (hout), gelaserd (leisteen en RVS), beletterd (RVS) of gegraveerd en gelakt (RVS). De keuze van het lettertype, de lettergrootte, het aantal regels en de uitlijning is geheel aan jou!

https://www.denaambordenspecialist.nl