Vomilek aggregaten
Image default
Vakantie

5 dingen te doen in Costa Teguise tijdens jouw volgende vakantie

Costa Teguise is een prachtige stad aan zee. Hoewel het een kleine stad is, is het geweldig ontwikkeld en een geschikte plek om met familie te bezoeken. De meest van de dingen die je in Costa Teguise kunt doen zijn te vinden rondom het strand van Las Cucharas. Er zijn voor bezoekers een aantal geweldige dingen te doen.

Wil je comfortabel en handig rondreizen op deze plek? Kies van een goedkoop verhuurbedrijf. Vergelijk huurauto’s en kies de beste huurauto om jouw reis comfortabeler te maken.

Beste dingen te doen in Costa Teguise

Wil je meer plezier hebben tijdens jouw bezoek aan Costa Teguise? Dan hebben we een aantal van de beste dingen te doen in Costa Teguise voor je op een rij gezet.

Waterpark Costa Teguise

Costa Teguise heeft het grootste waterpark voor bezoekers. Als je op zoek bent naar een leuke activiteit in Costa Teguise, dan is dit waterpark zeker een bezoek waard. Het biedt verschillende activiteiten voor de hele familie.

Lanzarote Aquarium

Dit is het grootste aquarium van de Canarische Eilanden. Je ziet hier honderden verschillende en unieke zeedieren in 33 verschillende omgevingen. Er zwemmen ook haaien zowel voor- als achterwaarts in het centrale bad en de onderwater tunnel. Sterker nog, met drie-aanraakzwembaden leer je gemakkelijk meer over verschillende soorten.

Playa del Jablillo

Dit is een van de meest populaire stranden die je kunt bezoeken in Costa Teguise. Dit is een perfecte plek om te overwegen voor een dagje uit op het strand, omdat het natuurlijk beschut is tegen wind en getijden. De promenades en hellingen hebben het voor iedereen gemakkelijker gemaakt.

Je kunt hier ook duiken.

Kasteel van Saint Gabriel

Dit kasteel ligt op een klein eiland en is gemakkelijk bereikbaar via twee verhoogde wegen. Een daarvan is geschikt voor voertuigen, terwijl andere bedoeld zijn voor voetgangers. Oorspronkelijk was het kasteel een houten fort dat lang geleden door Berberpiraten is verbrand. Het huidige stenen kasteel werd echter in de 16e eeuw gemaakt.

Jameos del Agua

Dit is een unieke plek om te bezoeken in Costa Teguise om meer te weten te komen over de gedachte van Cesar Manrique om mens en natuur samen te brengen. U kunt er ook een avondbezoek aan brengen. Sterker nog, je kunt hier ook een kaartje kopen voor het diner en een concert om de grootsheid van de meest spectaculaire concertzalen hier te ervaren.

Autorijden in Spanje is makkelijker als je minimaal 21 bent en in het bezit bent van een rijbewijs. Gelukkig kunnen huurauto’s je het gemak bieden om door Costa Teguise te verplaatsen. Om hier het meeste uit te halen, moet u ervoor zorgen dat je een auto huurt bij een gerenommeerde serviceprovider. Je kunt dus gemakkelijk meer van deze badplaats verkennen.

Over het algemeen zijn dit enkele van de beste dingen die je moet ervaren en bezoeken wanneer je Costa Teguise bezoekt om meer plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren.