Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Houtskeletbouw is een duurzame manier om een aanbouw te creëren

De specialisten van EB-bouw uit Deurne werken onder meer met houtskeletbouw om jouw aanbouw te realiseren. Dit is de meest optimale methode om een aanbouw te realiseren. De experts maken hierbij gebruik van een houten constructie, die eenvoudig aan jouw wensen is aan te passen. In vergelijking met traditionele bouwmethodes zorgt skeletbouw voor een kortere bouwtijd, waardoor je snel een energiezuinigere woning realiseert. Daarbij is het ook nog eens een voordelige methode. Ontdek de mogelijkheden en laat je verassen!

Breidt jouw woning uit

Als je jouw woning wilt uitbreiden met een garage of een extra leefruimte, dan is een houtskelet aanbouw een zeer geschikte methode. De constructie is meestal prefab, maar kan eenvoudig worden aangepast. Door middel van houtskeletbouw maken de experts in een korte tijd een wind- en waterdichte aanbouw. In sommige gevallen werken ze ook ter plekke. Wat je wensen ook zijn, de specialisten gaan voorafgaand het project met jou in gesprek. Zo worden alle wensen in kaart gebracht en zal het eindresultaat volledig naar wens zijn.

Kies voor een duurzame methode

Kies je voor houtskeletbouw in combinatie met vlasisolatie, dan kies je voor een duurzame aanbouw. Hout en vlas hebben namelijk van nature een tal aan eigenschappen die helpen bij het isoleren van warmte en geluid. Hierdoor zal jouw huis tijdens de wintermaanden ook op een energiezuinigere manier worden opgewarmd. Doordat je zo minder brandstof verbruikt, draag je ook je steentje bij aan de verbetering van het milieu. Daarnaast is hout erg voordelig, waardoor je kosten bespaard. Kies je daarbij voor kunststofkozijnen? Dan zorg je dat de isolatie helemaal top is geregeld.

Lees het bouwplan door en neem contact op met de experts

Heb jij interesse in houtskeletbouw voor jouw aanbouw? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten of vraag een offerte aan via de contactgegevens die je op de website vindt. Lees ook zeker het bouwplan na op de website, zodat je een beeld krijgt van de werkwijze van de specialisten in Deurne.

http://www.eb-bouw.nl/