Vomilek aggregaten
Image default
Verbouwen

Bespaar tijd en moeite met een vergunningsvrije dakkapel

Denkt u er over na om een dakkapel op uw huis te laten plaatsen? Als de dakkapel geplaatst wordt aan de voorzijde van uw woning of aan dakdelen die aan de straat grenzen, heeft u in veel gevallen een vergunning nodig. BASkapel biedt daarin dé oplossing met een vergunningsvrije dakkapel. Deze is in eigen beheer ontwikkeld en beschikt over de benodigde eigenschappen om een vergunning te omzeilen. Alle dakkappelen worden op maat geproduceerd en geplaatst door vakspecialisten, waardoor u verzekerd bent van een uitstekend resultaat. Lees verder en ontdek alle voordelen van deze innovatieve dakkapel!

De voordelen van een dakkapel van deze specialist

Door voor een vergunningsvrije dakkapel te kiezen, bespaart u uzelf in de eerste plaats een hoop tijd en moeite. Het aanvragen van een vergunning kan namelijk best wat tijd in beslag nemen. Daarnaast is de BASkapel voorzien van VELUX-dakramen die zorgen voor een mooiere lichtinval dan andere dakkapellen. De vensters worden namelijk schuin gelegd in plaats van verticaal. De dakkapel beschikt over HR++-glas, maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor veiligheids-, geluiddempend, zelfreinigend of isolerend glas. U hoeft bovendien niet bang te zijn dat u lang te maken heeft met bouwwerkzaamheden, want de dakkapel wordt in slechts één dag geplaatst. Voor sommige panden, zoals monumentale panden, is een vergunning nog steeds verreist. U doet er dus goed aan om vooraf een vergunningscheck uit te voeren.

Maak uw wensen kenbaar

Als u een vergunningsvrije dakkapel wilt laten plaatsen, heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan maten en stijlen. Zo stelt u de dakkapel perfect af op de stijl van uw woning. Deze specialist kan u daarnaast adviseren over bijpassende kwaliteitsproducten, zoals raamdecoratie, zonwering of insectenwering. U vraagt eenvoudig meer informatie aan via de contactgegevens op de website van BASkapel. Via die weg maakt u ook direct uw wensen kenbaar en kan een deskundige medewerker u meer vertellen over de mogelijkheden voor uw pand.

https://www.baskapel.nl/