Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Hier bestelt u tuindecoraties van cortenstaal die op maat worden gemaakt

Denkt u erover om uw tuin te verfraaien met een tuinscherm of beeld van cortenstaal? Dit materiaal, dat ook wel bekend staat als roestig staal, is uitstekend geschikt voor tuindecoratie omdat het een warme en authentieke look heeft. Cortenstaal is bovendien bestand tegen weer en wind. Bij Stalentuin kunt u een tuindecoratie van cortenstaal op maat laten maken, zodat deze perfect aansluit bij uw tuin en uw voorkeuren. Dit Twentse bedrijf is opgericht door Simon Nijhoff, een kunstenaar die een passie heeft voor metaalbewerking. Het atelier is gevestigd in Losser, in de buurt van Enschede.

Volledig volgens uw wensen gemaakt

Omdat bij Stalentuin alle voorwerpen in het eigen atelier worden vervaardigd, heeft u alle vrijheid om een decoratie van cortenstaal op maat te laten maken. U kunt een ontwerp uitkiezen dat door Simon Nijhoff is gemaakt en dit naar believen aanpassen, door bijvoorbeeld voor andere afmetingen of een andere metaalsoort zoals CVS te kiezen. Het is daarnaast mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Op deze manier zult u een volstrekt unieke blikvanger in uw tuin krijgen.

Op een duurzame wijze geproduceerd

Uw tuindecoratie van cortenstaal zal volledig in het atelier in Losser worden vervaardigd met lokale producten. Er is dus weinig transport nodig, wat ervoor zorgt dat het productieproces op een milieubewuste wijze verloopt. Omdat uw decoratie ook nog eens volledig recyclebaar is, is het een duurzame keuze om bij dit bedrijf een voorwerp van cortenstaal op maat te laten maken.

Koop een tuinscherm of schutting van cortenstaal

U kunt allerlei soorten tuindecoratie van cortenstaal op maat laten maken bij dit atelier. U kunt bijvoorbeeld een gedeelte van uw tuin afscheiden met een tuinscherm of schutting van deze metaalsoort. In dit scherm kan een abstract patroon worden uitgesneden, maar ook een afbeelding van bijvoorbeeld een paard. Deze cortenstalen schermen zijn niet alleen nuttig, maar ook echte siervoorwerpen.