Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Het leren hanteren van vision frames

In de moderne, hectische samenleving komt het nogal eens voor dat mensen zich niet meer in balans voelen en geen rust hebben in het hoofd. Er wordt voortdurend beslag gelegd op je tijd. Er wordt bijvoorbeeld onophoudelijk naar deadlines toe gewerkt, zonder dat er tijd wordt genomen voor reflectie. Wil je meer grip krijgen op je leven en het gevoel van rust terugbrengen? Dan ben je van harte welkom bij Merengue de Beet. Zij heeft een eigen atelier in Amsterdam. Hier helpt zij klanten hun eigen vision frames samen te stellen. Deze frames worden geheel samengesteld op basis van de unieke krachten die uit je onderbewustzijn en je intuïtie zijn voortgevloeid. De frames zijn een visuele weergave van wie jij bent, van hoe je je tot andere mensen en de wereld in het groot verhoudt. De frames worden op basis van een mindmap opgesteld.

De unieke werking van vision frames

Vision frames hebben een inspirerende werking. Ze leggen namelijk het diepste ‘zelf’ van een persoon bloot, waardoor ze je helpen te reflecteren op wie je bent en wat je probeert te bereiken. Het gevolg is dat je meer krijgt op je stressgevoelens en je leven als geheel. Bij jezelf blijven wordt eveneens een stuk makkelijker. Iedere persoon vertelt zijn of haar eigen verhaal. Vision frames brengen dit beeld naar boven en helpen je te focussen op zowel het heden als op de toekomst. De producten die Merengue de Beet in Amsterdam en omgeving levert zijn van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat je jarenlang plezier hebt van je unieke frames.

Een beeld van energie

Vision frames zijn verschillende frames met een onderling verband. Het is heel goed mogelijk de unieke frames onderdeel te laten uitmaken van een overkoepelende inspiring space. Dit is een ruimte binnenshuis die aanzet tot inspiratie en je in staat stelt je ideeën in werkelijkheid om te zetten.

https://merenguedebeet.nl/