Vomilek aggregaten
Image default
Kinderen

Dé baby bijtspeelgoed webshop voor je kleintje

Naast bijtspeelgoed voor je baby, vind je in de webshop van Baby’s en Bijters ook een mooi aanbod aan hydrofiele doeken. Geen enkele ouder kan tegenwoordig meer zonder het gebruik van hydrofiele doeken. De doeken zijn heel erg multifunctioneel en maken de verzorging van je baby een stuk makkelijker. Zo is de doek niet alleen te gebruiken voor het inbakeren van je baby, maar zo kan je de doek ook gebruiken als wasbare luier, warme deken of als bescherming tijdens het verschonen. De hydrofiele doeken voor je baby hebben een moderne uitstraling en worden, net als het bijtspeelgoed uit de webshop, geleverd in hippe kleurtjes.

Ultra zachte swaddles voor je baby

In de webshop van Baby’s en Bijters vind je, naast bijtspeelgoed, hydrofiele doeken van de merken Mushie en Fabelab. De hydrofiele doeken van het merk Mushie zijn zacht en comfortabel voor je baby. Dit merkt richt zich vooral op producten die lang meegaan en niet snel vervangen hoeven worden. Mushie gebruikt voornamelijk milieuvriendelijke materialen, net als het bijtspeelgoed voor je baby uit de webshop. De materialen gaan samen met een modern en minimalistisch ontwerp. De hydrofiele doek, ook wel swaddle genoemd, is gemaakt van 100% biologisch katoen. Ook is de swaddle voorgewassen. Op deze manier is de doek heerlijk zacht en geschikt voor de tere babyhuid.

Moderne hydrofiele doeken in diverse pastelkleuren

De hydrofiele doeken van Fabelab zijn superzacht en worden geleverd in leuke, moderne pastelkleuren, net als het bijtspeelgoed voor je baby van dit merk dat ook te vinden is in de webshop. Het merk Fabelab, afkomstig uit Denemarken, gaat alleen voor producten met de beste kwaliteit voor jouw kleintje. De hydrofiele doek is gemaakt van biologisch katoen. Dit merk zorgt er tevens ook voor dat er geen rotzooi in het materiaal zit wat schadelijk kan zijn voor de huid van de baby. De doeken zijn ideaal om te gebruiken als omslagdoek of voor het inbakeren. Daarnaast kan je je kleintje er ook lekker mee afdrogen na een heerlijk badje. Al deze producten voor je baby zijn terug te vinden op deze Baby bijtspeelgoed webshop.