Vomilek aggregaten
Image default
Mode en Kleding

Het comfort van de Birkenstock voetbedden

Er zijn geen sandalen meer iconisch dan Birkenstocks en de fans zullen tot in de herfst deze gezellige schoenen dragen. Niemand kan de altijd groene populariteit van Birkenstock’s vlaggenschipstijlen zoals de Birkenstock Arizona sandaal, de Birkenstock Gizeh sandaal of de Birkenstock Boston klomp tegenspreken. Deze schoenen zijn zeker trendy, maar veel van hun blijvende aantrekkingskracht ligt in hun luxueuze comfort.

Hoeveel weet je over de Birkenstock voetbedden? Veel van onze klanten houden van de manier waarop Birkenstock voetbedden aanvoelen, maar ze weten niet wat het is dat deze voetbedden zo verbazingwekkend comfortabel maakt. Anderen weten niet zeker of het Original Footbed of Soft Footbed voor hen geschikt is, of dat ze de “smalle” of “normale” breedte nodig hebben. Laat je niet door verwarring weerhouden van de Birkenstock-ervaring! Hier zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten, zodat je met een gerust hart de Birkenstockschoen kunt kiezen die bij jou past.

WAAROM ZIJN BIRKENSTOCK VOETBEDDEN ZO COMFORTABEL?
We hebben de lof van de kurkvoetbedden al eerder op de blog gezongen, maar hier volgt een samenvatting: Kurk is uniek geschikt als voetbedmateriaal vanwege de manier waarop het zich in de loop van de tijd aan je voet vormt. Dit betekent dat als je je Birkenstockschoenen een tijdje hebt gedragen, het voetbed daadwerkelijk de unieke contouren van je voet zal omhelzen, waardoor je een echt persoonlijke pasvorm krijgt. Kurkvoetbedden zorgen voor een gezonde ondersteuning bij het lopen, wat een optimale gewichtsverdeling en een betere houding en balans bevordert. Kurk is ook schokdempend en helpt de druk op je gewrichten te verminderen. Lichtgewicht, flexibel en oh-zo-cozy, kurk voetbedden maken je voeten gegarandeerd gelukkig.