Vomilek aggregaten
Image default
Mode en Kleding

Dit is de reden waarom iedere vrouw een bh zou moeten dragen

Dit is de reden waarom iedere vrouw een bh zou moeten dragen

Om te denken dat iedere vrouw een bh draagt, dat is natuurlijk een utopie. Er zijn namelijk heel veel vrouwen die er geen één dragen. Dat kan simpelweg zijn omdat ze het fijn vinden om zonder bh rond te lopen, maar kan ook zijn omdat een bh niet prettig zit en ze nog geen geschikte bh hebben kunnen vinden. Omdat er nog steeds veel vrouwen zijn die geen bh dragen, maar dit beter wel zouden kunnen doen, hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet, zodat we je kunnen laten inzien dat het wel degelijk van belang is om een goede bh te dragen. Het is namelijk niet alleen optisch een stuk fijner, maar ook lichamelijk gaan er de nodige risico’s mee gepaard wanneer je dit niet doet. Lees dus snel verder!

Kans op hangborsten

Draag jij nooit een bh, dan heb je een grotere kans op hangborsten. Niet alleen geldt dit voor het niet dragen van een bh, maar ook wanneer je gaat zwemmen is een goede bikini essentieel. Een goed voorbeeld is het dragen van een fantasie bikini. Dit is een prachtige bikini, maar of het helemaal de ondersteuning biedt die je zoekt, dat is nog maar de vraag. Wanneer je geen bh draagt, is de kans aanwezig dat je het weefsel in je borst beschadigd, waardoor je borsten kunnen gaan hangen. Het maakt dan niet uit of je nu een grote of kleine cupmaat hebt. Echter is het natuurlijk wel zo, dat er bij een kleine cupmaat veel minder te hangen valt, dan wanneer het grotere borsten betreft.

Ondersteuning

Voor de vrouwen die nooit een bh dragen, zal er waarschijnlijk een wereld voor ze open gaat wanneer ze eenmaal een anita bh hebben gedragen. Deze bh’s zorgen namelijk voor optimale ondersteuning, waardoor het gewicht van je borsten gelijkmatig over het lichaam wordt verdeeld. Je zult direct merken dat je een stuk prettiger loopt, zit of staat. Ook tijdens het sporten is het belangrijk om naast het dragen van een sport legging ook een sport bh te dragen. Vooral hier zal je snel merken dat het niet alleen heel erg onpraktisch is om geen bh te dragen, maar het ook kan zorgen voor vervelende blessures. Je kunt je namelijk wel voorstellen, dat wanneer jij gaat hardlopen en je hebt cupmaat C, je borsten gedurende een rond alle kanten opgaan. Dit zal niet alleen zorgen voor lichamelijke ongemakken, maar komt ook je prestaties niet ten goede.