Vomilek aggregaten
Image default
Mode en Kleding

Een tas van Mario Valentino

Toen Mario Valentino zijn bedrijf oprichtte in 1952, trad hij in de voetsporen van zijn vader – een beroemde Italiaanse schoenmaker. In die tijd was de Italiaanse koninklijke familie net zo enthousiast over het ambacht van hun vader als internationale beroemdheden. Mario Valentino liet zich hierdoor inspireren en ging nog een stap verder door te experimenteren met ongewone schoenontwerpen. Gekroond door succes breidde hij het repertoire uit – sindsdien verblijdt het label ook met edele tassen.

Valentino by Mario Valentino: tassen voor betoverende alledaagse momenten
Of het nu voor een afspraakje, werk of een reis is: Valentino presenteert de juiste tas voor elke gelegenheid. De hoogwaardige accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen. In plaats van echt leer gebruikt het label altijd kunstleer – voor een chique look met een schoon geweten.

Chique handtassen: Valentino by Mario Valentino creëert tassen die uw gevoel voor stijl onderstrepen. Kleine schoudertassen of grotere modellen, kleurrijke accenten of eenvoudige elegantie – het label biedt voor elke gelegenheid een geschikte tas. Een praktisch accessoire van Valentino zal uw dagelijks leven opvrolijken.

Stijlvolle rugzakken: Zelfs als u iets meer wilt dragen, kunt u bij Valentino rekenen op een betrouwbare ondersteuning. De stijlvolle rugzakken zijn gemaakt voor een dagtrip of een overnachting met vrienden. Mat of glanzend zwart, groot of klein – uw elegante rugzak vergezelt u voortaan op al uw avonturen.

Kostbare handtassen: beige, bruin, rood, taupe, wit, grijs – Valentino presenteert een handige handtas voor elke smaak. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen een slanke kaarthouder, een munttasje of een grotere portemonnee. Combineer uw portemonnee in bijpassende kleuren met uw tas of kies voor een trendy contrast.

De tassen van het merk dragen het kenmerkende Valentino logo in grote letters of een stijlvolle V. Het label biedt veel meer dan alleen praktische tassen en rugzakken: de accessoires dragen een Italiaanse levenshouding uit en staan voor tijdloze elegantie. Een Valentino tas voegt een extravagant tintje toe aan je look.