Vomilek aggregaten
Image default
Mode en Kleding

Enorm veel keus in tassen. Waar valt jouw oog op?

Enorm veel keus in tassen. Waar valt jouw oog op? 

Tassen, je denkt misschien ach daar is niet zoveel keus in maar wanneer je goed gaat kijken dan kom je er wel achter dat er wel degelijk heel wat keus is in de verschillende tassen. Er zijn heel veel verschillende merken maar ook tassen met ieder hun eigen doel. Wat is de tas waar jouw oog op valt?

Een tikkeltje vintage

O my bag, misschien heb je er nog nooit van gehoord, Daar gaan wij nu verandering in brengen. Het is een merk in de tassenwereld. De tassen van omybag hebben een tikkeltje een vintage look. Daarbij zijn de tassen ook nog eens gemaakt van eco-leer waardoor ze bijdragen aan het verbeteren van het milieu omdat er geen schadelijke stoffen gebruikt zijn bij het vervaardigen van de tas. 

Een tas van dit merk heb je in verschillende types. Er zijn heuptassen maar er zijn ook schoudertassen en zelfs rugtassen. Er is dus meer dan voldoende keus. Echt een nadeel van deze tassen is dat ze best wel aan de prijs zijn.

Lekker hip boodschappen gaan doen

Boodschappen doen is iets wat voor velen dagelijks terugkomt. Of we het nu leuk vinden of niet. Wanneer je dit gaat doen met een wallabag dan ben je in ieder geval hip op stap. Deze tassen hebben een leuk en hip uiterlijk. Het is dus geen straf om een wallabag mee te nemen wanneer je eruit moet voor boodschappen.

Deze tassen zijn er niet alleen voor de boodschappen maar je kunt er ook vinden die geschikt zijn voor andere doeleinden. Met een wallabag ben je in ieder geval altijd klaar om te gaan. 

Een mooi tas met een uitstraling

Zoek je toch meer een tas die ook een beetje uitstraling heeft dan kan dat natuurlijk ook. Al eens gekeken naar een van de charm tassen die er zijn? Dit zijn ontzettend mooie tassen die gemaakt zijn van kunstleer, waterafstotend zijn, een tijdloze uitstraling hebben en ook nog een vrouwelijk zijn vormgegeven. Met een tas van dit merk zit je eigenlijk altijd goed. Wat nog mooier is dat is dat deze tas eigenlijk overal wel bij past.

Wij hopen dat we het voor jou nu wat makkelijker hebben gemaakt waaruit je moet gaan kiezen al kunnen wij het ons voorstellen dat je er nog niet helemaal over uit bent. Misschien heb je wel gewoon meer dan een tas nodig?