Vomilek aggregaten
Image default
Woningen

Verhuren aan expats in de omgeving van Amsterdam

Heeft u een woning in Amsterdam die u graag zou willen verhuren aan expats? Of runt u een bedrijf met buitenlandse werknemers voor wie u huisvesting zoekt? Het is vaak lastig om een weg te vinden in de overvolle woningmarkt en om snel een geschikte woning of huurder te vinden. Gelukkig zijn er diverse makelaars in Amsterdam en omgeving die zich hebben gespecialiseerd in het huren en verhuren van woning aan expats.

Makelaars als adviseurs

Haagen & Partners in Amsterdam is een dergelijke organisatie die gespecialiseerd zijn in de huur en verhaar aan expats. De makelaars treden op als bemiddelaar en adviseur voor huurders en verhuurders. Deze professionele partij staat u bij om een prettige verhuur- of huurperiode te verwezenlijken en helpen bij zowel korte- als langetermijncontracten. Voor de verhuur van uw woning staat u in contact met één makelaar die alle zaken voor u regelt en u adviseert in vastgoedbeheer dat bij u past. Hier heeft u diverse opties voor. Zij staan in direct contact met de huurder en regelen onderhoud en de communicatie met leveranciers. Mocht u bepaalde zaken liever zelf willen regen, dan is dat geen enkel probleem. U wensen en verwachtingen van de verhuur staan centraal. Voor het vinden van een geschikte huurwoning voor uw buitenlandse werknemers staan de makelaars u ook bij. Op de website kiest u woningen uit een uitgebreid aanbod en de specialisten nemen graag contact op met de huurders om voorlichting en verdere informatie te geven over wonen in Amsterdam als expat. Door de jarenlange ervaring van dit bedrijf hebben zij een uitgebreid netwerk opgebouwd door Amsterdam. Ook profiteert u van de diensten op een no-cure-no-pay-basis, zodat u altijd van succes verzekerd bent.

Neem contact op met deze specialisten

Wilt u uw woning in Amsterdam verhuren aan expats of zoekt u naar een geschikte woonruimte voor uw werknemers? Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf? Neem dan contact op met de specialisten en laat u adviseren.

https://haagen-partners.nl/