Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Een natuurlijke uitstraling dankzij houten gevelbekleding

Wilt u uw pand een natuurlijkere uitstraling geven, zodat deze meer in harmonie is met de omgeving? Dat is begrijpelijk, want zo vormt uw huis nog mooier één geheel met de tuin. Dit bereikt u heel eenvoudig door houten gevelbekleding aan uw pand te bevestigen. Dit zorgt al snel voor een prachtige, warme uitstraling en tilt uw pand vaak naar een hoger niveau. Daarnaast wordt het zo meer één met de natuur. Hout is immers een natuurproduct.

Kies voor topkwaliteit hout dat duurzaam geproduceerd wordt

Het is begrijpelijk dat u wel de voordelen wilt van het gebruik van een natuurproduct, maar niet de nadelen. Daarom is het verstandig om voor de houten gevelbekleding van Platowood te kiezen. Dit hout wordt duurzaam geproduceerd met het oog op minimale CO2-uitstoot. Het is zelfs zo dat het hout meer CO2 opneemt dan dat het uitstoot! Daarnaast wordt het hout op allerlei manieren behandeld om consistente kwaliteit en lange levensduur te garanderen. Op die manier heeft u dus wel de lusten, maar niet de lasten van hout voor aan uw gevel.

Profiteer van goede service en kies uit diverse afwerkingen

Het hout van Platowood heeft meer voordelen dan duurzame productie en topkwaliteit alleen. Zo heeft u bij deze expert ook ontzettend veel keuze als het gaat om houten gevelbekleding. Het hout is bijvoorbeeld op verschillende manieren af te werken, met een kleur of een speciale coating. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse houtsoorten, waaronder populieren- en vurenhout. Elke houtsoort heeft zo weer zijn eigen uitstraling, waardoor u er echt een uniek geheel van kunt maken dat perfect bij uw smaak past.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Platowood te bieden heeft op het gebied van houten gevelbekleding? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de opties die u heeft. Ook beantwoorden ze uw vragen, mocht dat nodig zijn.

https://www.platowood.nl/