Vomilek aggregaten
Image default
Financieel

Projectondersteuning bij de LCC en het opstellen van een kostenraming

Life Cycle Vision uit Delft heeft niet alleen een innovatieve app ontwikkeld om de LCC bij bouwprojecten te berekenen, maar ze bieden ook uitgebreide projectondersteuning. Met jarenlange ervaring in het veld en diepgaande kennis die continu wordt geüpdatet, zijn zij de ideale partner om jouw project zo optimaal mogelijk te realiseren. Het maakt hierbij niet uit of je enkel een eenvoudige kostenraming op wilt laten stellen of juiste financiële ondersteuning wenst bij een uitgebreid PPS-project. De specialisten van Life Cycle Vision staan in iedere mogelijke situatie voor je klaar en helpen je verder waar ze kunnen.

Ontelbaar veel mogelijkheden met deze diensten

Life Cycle Vision uit Delft heeft een uitgebreid portfolio aan diensten dat zij voor hun klanten inzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van varianten- en haalbaarheidsstudies om in de ontwerpfase van jouw bouwproject de mogelijkheden al te beperken? Of laat de kostenramingen van installaties uitwerken, zodat je een geïnformeerde keuze maakt die past bij jouw duurzaamheidsdoelen. Ook andere vraagstukken met betrekking tot LCC stel je aan deze experts. Ze helpen jou waar jij dat zelf wenst en nodig hebt. Inmiddels heeft Life Cycle Vision al een ruim klantenbestand mogelijk opbouwen en maken deze klanten slim gebruik van alle mogelijkheden die de app en de overige diensten hen bieden.

Vraag projectondersteuning aan zonder zorgen

Wil je projectondersteuning op maat aanvragen? Of ben je erg benieuwd hoe de Life Cycle Vision-app werkt om de LCC van jouw bouwproject te berekenen? In beide gevallen vind je op de website van deze specialist ontzettend veel informatie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een gratis demo aan te vragen. Deze demo geeft je een week lang gratis toegang tot alle functies van de Life Cycle Vision-app. Op die manier kun je zelf ervaren hoe eenvoudig het is om de LCC te berekenen. Mocht je nog vragen hebben of een maatwerk advies willen aanvragen, dan staan de contactgegevens op de website vermeld.