Vomilek aggregaten
Image default
Vakantie

Ballonvaart met C-Air ballonvaarten boven het Waasland

C-Air helpt u uw droom om een ballonvaart de doen waar te maken. U kunt meer informatie vinden op onze website of ze meteen bellen om een vlucht te boeken en van deze prachtige ervaring te genieten.

Ballonvaart Waasland

C-Air biedt ballonvaarten aan boven het Waasland

  • Een traditionele ballonvaart
  • Luchtballonvaarten over de weilanden van Vlaanderen
  • Ballonvluchten voor speciale gelegenheden: bruiloft, diploma-uitreikingen, jubilea, verjaardagen, enz.

De diensten die wij aanbieden zijn: ballonvluchten, Nachtelijke ballonvluchten en Bedrijfsevenementen.

Heteluchtballonnen kunnen tot een hoogte van 8.000 voet vliegen en je meenemen op een spectaculair luchtfoto van je omgeving. Het doel van ons bedrijf is ervoor te zorgen dat de ballonvlucht zo fantastisch is als het zou moeten zijn.

C-Air is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in heteluchtballonnen en ballonvaarten in Vlaanderen.  Het doel van het bedrijf is om zijn klanten mee te nemen op de “vlucht van hun leven”.

Ballonvlucht boven Oost-Vlaanderen

C-Air ballonvluchten boven Vlaanderen ook interesse om Vlaanderen van bovenuit te bekijken neem even vrijblijvend met ons contact op. Een romantisch uitje met je geliefde in de lucht tijdens een vlucht? Ballonvaren is niet iets dat je dagelijk doet, hierdoor zorgen de mensen van C-Air dat je een fantastische ervaring kan meemaken.

Na een fenomenale vlucht zorgen we bij C-Air voor een heerlijk glaasje bubbels? Een ballonvaart duurt circa 1 uur, maar de totale ervaring neemt al snel een 4 tal uurtjes in beslag.

Wil jij zelf deze charme ervaren? Stuur een mailtje of bel onze ballonvaarder. 

Verkies je om Antwerpen van bovenuit te zien neem even vrijblijvend contact op met de mensen van C-Air.

Na  deze ervaring zorgen wij nog voor een officieel diploma een mooi aandenken aan een geweldige dag. 

Hoe verloopt een ballonvaart boven het Waasland?

Na het afspreken op de opstijglocatie, neemt onze piloot de tijd om een briefing te geven en alles voor te bereiden. Na de voorbereiding wordt de luchtballon opgeblazen en maken we alles klaar om op te stijgen. Na een vlucht van 1 uur neemt onze piloot uiteraard de tijd om nog even na te kaarten.

https://www.cair-ballonvaart.be