Vomilek aggregaten
Image default
Bedrijven

Wil jij alles weten over Non-Fungible Tokens (NFT’s)? Drie tips

Ben jij weg van Non-Fungible Tokens (NFT’s)? En wil jij alles weten wat in de wereld van NFT’s gebeurt? Je bent niet de enige. NFT’s zijn een waanzinnig interessante ontwikkeling. Het is namelijk een totaal nieuw iets binnen de wereld van abstracte zaken die waarde hebben. In tegenstelling tot bijvoorbeeld crypto currencies zijn het namelijk geen commodity, maar elk object heeft op een eigen manier waarde. Met andere woorden, net als dat ieder fysiek object dat tot de kunstwereld wordt gerekend wel waarde heeft, maar niet identiek is aan welk ander kunststuk dan ook, geldt hetzelfde voor NFT’s.

 

Tip 1. Probeer NFT’s niet uit te leggen totdat je het goed begrijpt

Wellicht heb je wat video’s bekeken en wat stukken gelezen over NFT’s. En nu wil je andere mensen uitleggen wat NFT’s zijn en waarom je er zo enthousiast over bent.

Hierbij zul je tegen een aantal problemen aanlopen. Ten eerste kun je iets pas uitleggen als je het echt goed begrijpt. Zorg dus dat je eerst een NFT-expert wordt, voordat je het concept aan anderen probeert uit te leggen.

 

Daarnaast zul je op veel scepsis en algemene weerstand stuiten, omdat NFT’s een nieuw concept zijn. Veel mensen zijn van nature wat conservatief ingesteld. Dus ook al zullen ze over een paar jaar misschien helemaal weg zijn van NFT’s, het kost wat tijd om ze hiervan te overtuigen. Trek het je dus niet persoonlijk aan als je mensen niet meteen weet te overtuigen over hoe fantastisch NFT’s zijn.

 

Tip 2. Wees de hype voor

Als NFT-enthousiastelingen weten wij allemaal dat dit een enorme hype gaat worden. Dat is het natuurlijk voor een deel al. Maar wat bitcoin een aantal jaar geleden was, dat zijn NFT’s nu.

 

Dat betekent dat jij hetzelfde kunt doen als wat bitcoin-investeerders een aantal jaar terug deden. Hiermee neem je natuurlijk een zeker risico. Daarmee dien je dit ook niet als beleggingsadvies op te vatten. Wij willen je slechts de mogelijkheid schetsen dat de kans bestaat om hier heel erg rijk mee te worden. Zie het als het kopen van een staatslot: er is de kans dat je hier schatrijk mee gaat worden. Er is ook een kans dat je je inleg kwijt raak. Waar de kans bij de Staatloterij echter vele malen kleiner dan 0,1% is dat je er schatrijk mee wordt, is de kans bij NFT’s ongetwijfeld groter dan dat. Hoe groot die kans is kunnen we je niet zeggen. Maar hij is er en is waarschijnlijk groter dan 0,1%.

 

Tip 3. Volg NFT nieuws

Als jij alles over NFT’s wil weten, volg dan NFT nieuws. Er zijn een aantal NFT nieuws sites. Zo houdt in het Nederlandse taalgebied cryptobenelux.com het nieuws op NFT-gebied goed bij. In het Engelse taalgebied zijn er een aantal grote NFT nieuws sites. En als je andere talen spreekt, dan kun je de NFT nieuws sites in die talen ook checken.

https://www.cryptobenelux.com/nft-nieuws/