Vomilek aggregaten
Image default
Aanbiedingen

Neerslachtig? Depressief?…. heeft u al wel eens aan magic truffels gedacht?

Voelt u zich de laatste tijd neerslachtig en depressief? Of weet u niet zo goed meer wat u op dit moment met uw leven aan moet? Misschien bent u al wel weken of zelfs maanden aan het tobben hoe u uw toekomst vorm wilt gaan geven, maar komt u er gewoon niet meer uit. Natuurlijk kunt u naar de huisarts gaan en antidepressiva voorgeschreven krijgen, maar heeft u al wel eens aan magic truffels gedacht? In deze blog willen we hier wat dieper op in gaan. Wellicht dat u er ook baat bij kunt hebben. Lees daarom snel verder!

 

De kracht van magic truffels

 

Veel mensen hebben helaas een negatief beeld van magic truffels en psychedelische paddenstoelen. Het eerste waar zij aan denken zijn hallucinaties of zelfs een drugsverslaving. Inderdaad, het gebruik van psychedelische paddenstoelen kan bij grotere hoeveelheden leiden tot hallucinaties en een ‘trip’. De werkzame stof psilocybine is hier verantwoordelijk voor. Wat de meeste mensen echter niet weten is dat het gebruik magic truffels in een kleinere hoeveelheid juist alleen maar positieve effecten heeft. Dit wordt ook wel micro dosing genoemd. 

 

Wat is micro dosing?

 

Bij micro dosing worden de magic truffels in een zeer kleine dosis ingenomen. De hoeveelheid psilocybine die men hierbij binnenkrijgt, is dermate klein, dat men niet in een trip kan komen en ook geen last krijgt van hallucinaties. Wél verbetert deze kleine dosering de gemoedtoestand. Omdat uw hersenen een soort boost krijgen, gaat u zich er opgewekter door voelen en komt u weer wat positiever in het leven te staan. U kunt zich beter concentreren, bent alerter en ook uw creativiteit en oplossingsgerichtheid worden gestimuleerd. 

 

Wetenschappelijke bevindingen

 

Uit diverse recente wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat psychedelische stoffen als psilocybine ingezet kunnen worden om psychische aandoeningen te behandelen. In sommige gevallen geven ze zelfs betere resultaten dan reguliere medicatie. Bovendien hebben ze over het algemeen minder bijwerkingen en ook minder heftige bijwerkingen. Hoewel micro dosing momenteel nog in de kinderschoenen staat binnen de geneeskunde, kent het vele mogelijke toepassingen. Zo kan het onder meer ingezet worden om depressies te verlichten, maar ook bij angst- en paniekaanvallen. Magic truffels kopen? Bij Dutch Micro Dosing bent u aan het juiste adres.

 

https://dutchmicrodosing.com/