Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Uw meubels op maat gemaakt in de buurt van Utrecht

Stel, u heeft een nieuw huis gekocht en in de slaapkamer is geen kledingkast aanwezig, of u heeft wel een kledingkast, maar zou heel graag een kast op maat willen laten maken. U bent op zoek naar een kledingkast die past bij de grootte van uw garderobe en wensen voor de slaapkamer. Voor meubels op maat in Utrecht kunt u terecht bij het bedrijf Amelia’s Hoeve in Ameide. Deze specialist heeft een geruime collectie bestaande kasten en meubelen, echter kunnen ze in overleg met u ook een kledingkast geheel op maat maken. U kunt op die manier een kast laten ontwerpen die geheel past bij de rest van uw interieur.

Een uitstekende service tot bij u thuis

Als u de keuze heeft gemaakt voor een kledingkast op maat, is het altijd raadzaam om even langs te gaan in de showroom van dit bedrijf. Uw nieuwe meubels worden in de regio Utrecht in overleg met u en de door u aangegeven afmetingen op maat ontworpen. Dit gebeurt geheel vrijblijvend. Pas als u totaal tevreden bent over het ontwerp en akkoord gaat, kan de kast op maat gemaakt worden. Deze kast wordt bij u thuis gemonteerd door de ervaren medewerkers van Amelia’s Hoeve. Zij zorgen ervoor dat ze u compleet tevreden achterlaten met uw zelf ontworpen kast vervaardigd in grenen, eiken of mahoniehout. Een echte aanwinst voor uw slaapkamer!

Ontdek de vele mogelijkheden

Behalve kledingkasten, is het mogelijk om diverse verschillende soorten meubels op maat te laten maken bij dit bedrijf nabij Utrecht. Denkt u hierbij aan vitrinekasten, dressoirs en vele andere meubels waarmee u uw woning kunt completeren. Op hun website is een greep van de mogelijkheden te vinden. Echter is het altijd handig om even contact op te nemen met dit bedrijf als uw wensen anders zijn. Ze maken tenslotte alle gewenste meubels op maat in hun werkplaats in regio Utrecht. Het is bijna zeker dat zij u kunnen helpen met uw ontwerp en aanschaf.

https://www.amelias.nl/