Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Steenhouwerij regio Eindhoven bewerkt Belgisch hardsteen tot een vloer voor u

Bent u in de buurt van Eindhoven op zoek naar een unieke Belgisch hardsteen vloer voor in huis? Dan is Steenhouwerij Breti uit Bladel het bedrijf waar u naar op zoek bent. Zij bewerken Belgisch hardsteen, ook wel blauwsteen of arduin genoemd, tot onder meer vloeren, aanrechtbladen, vijverranden en tafelbladen. Iedere natuursteen is uniek, waardoor arduin in uw huis er ook nooit hetzelfde uitziet. Dit zorgt voor een natuurlijke én warme uitstraling in uw interieur en exterieur. Hardsteen is tijdloos materiaal en is relatief slijtvast, waardoor u vele jaren geniet van deze prachtige steensoort.

Uw huis of tuin ziet er ruimer uit met tegels van arduin

In uitgebreid overleg met u maakt Steenhouwerij Breti uit Bladel, regio Eindhoven, een mooi ontwerp dat voldoet aan uw wensen. Zorg er met een vloer van Belgisch hardsteen voor dat uw huis luxueus oogt. Wanneer u voor extra grote tegels van arduin kiest, ziet de desbetreffende ruimte of uw tuin er vele malen ruimer uit. De blauwsteen tegels passen ook perfect buiten, aangezien zij tegen iedere weersomstandigheid kunnen. Het bijzondere aan deze unieke, natuurlijke tegels is dat u vaak fossielen en aders aan het oppervlak ziet. Arduin ontstaat namelijk door dieren- en plantenresten van miljoenen jaren geleden die de aardbodem in zakten.

Creëer bij u in huis een unieke sfeer

Bepaal waar u binnen of buiten uw woning een vloer, tafelblad of ander bouwelement van Belgisch hardsteen wilt. Neem contact op met de deskundige ontwerpers van de steenhouwerij, want zij denken met genoegen mee met u. Als u voor een vloer kiest, meet u de ruimte dan op met wat speling. Zo weet u zeker dat er genoeg materiaal is voor het oppervlak. Indien u dit wenst, polijst en zoet Steenhouwerij Breti de tegels, waardoor de kleur nog beter te zien is. Geniet hierdoor optimaal van de bijzondere en prachtige uitstraling van de mooie blauwsteen.