Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Sleutel in het slot vergeten?

Het is in de ochtend en je haast de deur uit maar wanneer je de deur op slot wil doen realiseer je dat het niet kan. De sleutels ben je namelijk vergeten en je partner is net weggereden. Die bel je dus snel op om terug te rijden. Met de sleutel van je partner wil je de deur openmaken maar de sleutel gaat er niet in.

Buitengesloten

Nu realiseer je waar de vergeten sleutels zijn namelijk in het slot aan de andere kant. Nu kun je de deur niet meer openmaken of op slot draaien. Nu zijn jullie beide te laat en ook nog eens buitengesloten. Gelukkig kan een van jullie wel verder met de dag en de andere moet wachten op een slotenmaker Den Haag. Als je buitengesloten bent kan nog alleen maar een slotenmaker Den Haag de deur openmaken.

Slotenmaker bellen

Je kunt er wel gelukkig op rekenen dat een slotenmaker in Den Haag snel ter plaatse is om je te helpen. De slotenmaker is er binnen een half uurtje om de deur open te maken. Je kunt dan eigen sleutels uit het slot halen en de deur weer op slot doen. Daarna kun je weer snel verder met je dag. Van de slotenmaker Den Haag krijg je achteraf een factuur voor zijn diensten.