Vomilek aggregaten
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een moderne marmerlook keukenblad voor jouw keuken

Je huis is belangrijk en zeker ook de keuken. Het is immers een plek waar je na een lange werkdag komt om tot rust te komen. De plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar je samenkomt met jouw partner, familie en vrienden. Kies daarom voor een keukeninterieur waar je elke dag opnieuw van kunt genieten. Ga daarom voor een prachtige marmerlook keukenblad van Kemie.

Ontstaan vanuit een grote voorliefde voor marmer

Wanneer je op zoek bent naar een marmerlook keukenblad, dan wil je enkel de beste keuze. Kies daarom voor een keukenblad van een expert met een liefde voor marmer. Zo is Kemie ontstaan vanuit een grote voorliefde voor marmer. Architect Adriaan Gubbels had een grote passie voor marmer zoals je terugziet in zijn ontwerpen. Hij kwam er al snel achter dat het zeer moeilijk was om in Nederlands kwalitatief hoogwaardig marmer te vinden voor zijn designs. Zijn twee zoons vertrokken vervolgens met een vrachtwagen naar Italië en keerden terug met een vrachtwagen vol marmer. Zo ontstond in 1968 de Kempische Marmer Import & Export, het huidige Kemie. 

Innoverende keukenbladen en spoelbakken

In 1992 werd de focus van Kemie verlegd op keukenbladen. Kemie was het eerste Nederlandse bedrijf dat zich specialiseerde in keramische werkbladen en spoelbakken in steen. Meer dan 50 jaar ervaring en constante innovatie heeft ervoor gezorgd dat Kemie de expert is om het gebied van steen. 

Creëer een keuken waarin je jezelf thuisvoelt

Het is belangrijk dat je een thuis creëert waar je maar al te graag komt. Hierbij horen uiteraard de beste interieurkeuzes. Niet alleen voor de juiste kleur verf op de muren, meubelstukken en woonaccessoires, maar ook wat betreft je keukenblad. Creëer een keuken waar je graag kookt en die er ook nog eens prachtig uitziet dankzij een luxe uitstraling. Kies daarom voor een marmerlook keukenblad van Kemie. Deze blijft lang mooi, want een keukenblad van deze specialist is krasbestendig. 

https://www.kemie.nl/