Vomilek aggregaten
Image default
Auto’s en Motoren

Auto leasen op de zaak

Bij het leasen van een auto op naam van de zaak wordt vaak gedacht aan personenauto’s voor bijvoorbeeld vertegenwoordigers en het management. Het is echter juist een ander type auto waarvoor deze manier van leasen juist bij uitstek geschikt is. Het gaat dan om het leasen van een bedrijfsauto. Zo maak je auto leasen zakelijk aantrekkelijk. Deze auto’s gebruik je immers naar alle waarschijnlijkheid uitsluitend voor zakelijke doeleinden. Dit betekent dus dat je geen bijkomende kosten als bijtelling hoeft te verwachten. Dit kan het een aantrekkelijke optie maken vanuit kostenoogpunt. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen.

zakelijk auto leasen 

Het leasen van een auto voor zakelijke doeleinden hangt vooral samen met de manier waarop je hem gebruikt. In de meeste gevallen heb je hem nodig om bijvoorbeeld materiaal te vervoeren. Wanneer je veel vervoert, dan wil je dit zoveel mogelijk in één rit kunnen doen. Een voertuig met veel laadruimte kan dan dus een goede optie voor jou zijn. Daarom is Ford Transit lease bij veel ondernemers zeer populair. Dit is immers een bus met een laadruimte van acht kubieke meters. Dit is dus een flinke hoeveelheid. In verhouding tot de leaseprijs kan je dan spreken van een goede deal.

Het design en de extra’s

Ook het design van de Ford is een belangrijk punt. De auto is namelijk zo ontworpen dat vele kilometers rijden niet voor allerlei ongemakken zorgt. Je hebt immers te maken met een auto waar naast praktisch gebruik ook comfort voorop heeft gestaan. Bovendien is gezorgd dat het rijden minder stressvol is. Er zijn namelijk verschillende assistentiesystemen aan toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan systemen die afstanden tussen jou en voorliggers in de gaten houden en signalen geven wanneer deze afstand kleiner wordt. Dit kan veel zorgen voorkomen en is flink veiliger. Dit is voor veel ondernemers reden om de auto te leasen.

https://www.autoleasecentrale.nl/