Vomilek aggregaten
Image default
Aanbiedingen

Weet wie er voor de deur staat

Wie nu en dan naar een programma zoals Opsporing verzocht kijkt weet dat een veilig gevoel in je huis niet vanzelfsprekend hoeft te zijn. Daarnaast is ook niet iedere persoon die aan jouw deur staat een welkome gast. Sommige verkopers ben je liever kwijt dan rijk, maar er kan ook sprake zijn van mensen die het slecht met jou voor hebben. Geweld in jouw huis door iemand die zich hardhandig toegang verleent tot jouw huis komt allang niet meer alleen in de grote stad voor. Tegenwoordig ben je nergens meer helemaal veilig in je huis. Wanneer jij de veiligheid van je huis serieus neemt is het goed om hier je werk van te maken. Dat kan je bijvoorbeeld doen door een camera te plaatsen bij je deur maar je kan ook kiezen voor een inbraak werende deurklink.

Kies voor een slimme camera bij je deur

Een videodeurbel is iets wat je allang niet meer alleen bij bedrijven tegen komt. Steeds meer huishoudens hebben een deurbel met een camera hangen waardoor ze gelijkkunnen zien wie er aan de deur staat. Dat kan niet alleen wanneer je thuis bent maar ook wanneer je op je werk bent of wanneer je de boodschappen doet. Op die manier kan jij een pakket bezorger vertellen waar hij een pakket mag achterlaten maar je ziet het ook gelijk wanneer iemand zich de toegang tot jouw huis probeert te verschaffen. In dat geval is een dergelijke slimme camera dus gelijk een middel wat inbrekers afschrikt. Met een dergelijk systeem woon je een stuk geruster. Doordat veel van deze slimme camera’s ook nog eens online opslagruimte abonnementen hanteren kan jij tot een bepaalde periode terug zien wie er aan jouw deur stonden.

Ga voor een veilige deurklink

Een reserve sleutel die onder de deurmat ligt, een sleutel met jouw adres eraan die bij de buren hangt als manier om binnen te komen, het zijn methodes die inbraak in de hand werken. Niets is zo akelig dan wanneer er opeens iemand compleet ongevraagd in jouw huis staat. Het is dan ook beter om dit soort manieren van overvallen in je eigen huis uit te sluiten. Dat doe je door jezelf en jouw huisgenoten alleen toegang te verlenen met een sleutel loos systeem. Een dergelijke deurklink kan bijvoorbeeld bestaan uit een klink met een klaviertje erop. Daarbij kan je door een toegangscode in te voeren naar binnen gaan. Een andere methode is via bluetooth en een afstandsbediening. Heb jij kinderen die wat kleiner zijn en die nog geen code kunnen onthouden, dan is een slim slot in je deur dat werkt met een vingerafdruk de beste manier.