Vomilek aggregaten
Image default
Electronica en Computers

Vertrouwen bij de klant opbouwen met transportmanagementsoftware

Logistieke vraagstukken worden eenvoudig opgelost door de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch in te zetten voor het vervoer en transport van goederen of producten. Op een betrouwbare manier kunt u zo uw dienstverlening vormgeven, waarbij bestellingen zorgeloos kunnen worden voltooid en u erop kunt rekenen dat uw klanten tevreden zijn over een verwachte levering. De transportmanagementsoftware van DeliveryMatch zorgt ervoor dat alle betrokken componenten eenvoudig met elkaar gekoppeld worden. Zo komt een soepel en gestroomlijnd proces op gang, waarbij het product vanuit de webshop of het magazijn eenvoudig op transport wordt gesteld en binnen een aangegeven periode bij de klant wordt afgeleverd. Orderpickers, vervoerders, afhaalpunten en bezorgingsdiensten ontvangen automatisch de juiste informatie over het product en de wensen vanuit de klant over bezorging, zodat hierop kan worden ingespeeld.

Kiezen uit diverse opties

DeliveryMatch is uw expert op gebied van transportregulering. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde logistieke software dat oplossingen aanreikt om alle componenten binnen het transportproces eenvoudig aan elkaar te koppelen. Van begin tot eind wordt automatisch een transport ingepland, waarbij de wensen en verwachtingen vanuit de klant rondom de levering volledig en zorgvuldig in acht worden gehouden. Uw klanten kunnen zelf een datum aangeven waarop ze hun bestelling willen ontvangen en bovendien aangeven of ze in de ochtend, middag of avond beschikbaar zijn om de producten te ontvangen. Door de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch wordt hierin aanzienlijk meer ruimte aan de klant geboden.

Mogelijkheden te over

De transportmanagementsoftware van DeliveryMatch biedt eindeloze mogelijkheden voor uw dienstverlening. Bovendien zorgt u door een gestroomlijnd verzendproces voor een betrouwbare dienstverlening, waardoor klanten eerder geneigd zijn om nogmaals een bestelling bij u te doen. Ze raken vertrouwd met een adequate leveringsverwachting en zullen de diversiteit aan opties voor levering waarderen. U kunt de klant zelf laten bepalen waar de producten moeten worden afgeleverd en op welk moment van de dag dit het handigst is voor de klant.