Vomilek aggregaten
Image default
Electronica en Computers

Uw archief digitaliseren in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor elke ondernemer van toenemend groot belang, ongeacht de omvang van het bedrijf waarvan u aan het roer staat. MVO, zoals er ook wel naar de term wordt verwezen, betekent ondernemen met respect voor de sociale en ecologische normen. Klimaatverandering en demografische factoren liggen aan de grondslag van de veranderingen binnen ondernemersland. Een groot stuk ecologische verantwoordelijkheid neemt u door uw archief te laten scannen.

De impact op het milieu verminderen

Steeds meer bedrijven richten zich op het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. De stappen die u hierin kunt nemen, zijn grotendeels afhankelijk van de aard van uw onderneming. Zo is het voor sommige ondernemingen mogelijk om personen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Voor andere bedrijven is aandacht voor het milieu eenvoudiger te implementeren. Zonder dat we hierbij stilstaan, hebben we met het printen en kopiëren een gigantische impact op het milieu. GSM kan uw archief digitaliseren, daarbij de ISO-vereisten in acht nemend.

Het scannen van uw archief: voordelen voor het milieu én voor u

Besluit u uw archief te scannen, dan zult u direct na het afronden van dit project merken dat u aanzienlijk minder papier verbruikt. Dit betekent dat er minder bomen hoeven te worden opgeofferd en dat de uitstoot van CO2 door transport van archieven eveneens wordt beperkt. Daarnaast heeft u minder toners nodig. En een extra voordeel voor u die het digitaliseren van een archief oplevert: u bent minder geld kwijt aan het onderhoud van printers en kopieermachines.

Een van de beste op digitaliseringsgebied

Specialist in archiefdigitalisering GMS werd in 1982 opgericht. Het hechte familiebedrijf staat onder zijn klanten bekend om zijn efficiëntie, innovatieve karakter en betrokkenheid. Zowel kleine als grote opdrachtgevers kunnen worden bediend. Het bedrijf heeft bijna veertig jaar ervaring met digitalisering en mag zich een van de weinige in Nederland noemen die aan de Metamorfoze kwaliteitsstandaarden van de Koninklijke Bibliotheek voldoet. Het scannen en digitaliseren van uw archief laat u dan ook met een gerust hart aan dit bedrijf over.

https://gmsnl.com/