Vomilek aggregaten
Image default
Bedrijven

Hup naar buiten!

Werk jij op kantoor? Dan heb je waarschijnlijk nog nooit buiten vergaderd. Bij Hof de Brulle op het Limburgse Heuvelland kunt u heerlijk vergaderen en maakt u de beste beslissingen met uw team. Teamleden voelen zich gelijkwaardig en komen ieder tot hun recht. Bij Hof de Brulle is van alles mogelijk; van een meeting tot samen schapen drijven of teambuilding. Tijdens het buiten vergaderen bij Hof van Brulle raak u gegarandeerd geïnspireerd en komt u tot nieuwe inzichten.

 

 

Haal er voordeel uit

Je vraagt je natuurlijk af wat het verschil is tussen binnen- en buitenvergaderingen en of het werkelijk zoveel nut heeft als men beweerd. Dat heeft het zeker! Het uitzicht en de omringende natuur op een buitenlocatie werkt rustgevend en inspirerend. Zeker in het mooie Limburgse Heuvelland. Je doorbreekt de dagelijkse sleur en bent even helemaal in een nieuwe omgeving. Het is bewezen dat een meeting, teambuilding of vergadering meer oplevert wanneer deze in een inspirerende omgeving plaatsvindt. Buiten zijn er veel minder afleidingen, waardoor u uw tijd veel effectiever gebruikt. Buiten vergaderen kan uw bedrijf dus veel opleveren en is zeker de moeite waard.

 

 

Zeker in de zomer is binnen vergaderen niet aangenaam

In de zomer wordt het nog al heet in ons land. Als het dertig graden is buiten wil je toch niet binnen zitten? Dat zit mentaal al niet lekker, hoe kun je dan belangrijke beslissingen nemen voor je bedrijf? De nadelen van binnen vergaderen zijn bijvoorbeeld dat er veel mensen dicht op elkaar zitten, er geen frisse lucht is en er een airco is die vervelend in uw rug blaast. In uw pak plakt u vast aan die vervelende, oncomfortabele stoelen en zie je de hele dag niets meer dan witte muren en vermoeide collega’s. Ontzettend slecht voor de concentratie en creativiteit. Buitenlocaties bieden gelukkig wel inspirerende locaties. Comfortabele fauteuils, lange tafels en een fijne plek in de zon. U zit lekker in de natuur met uw collega’s en kunt zich focussen op uw meeting.

Ook in de winter is een buitenvergadering geschikt. U kunt in een serre of veranda genieten van de winterzon en een lekker stukje appeltaart met koffie. U heeft geen last van de hectiek van kantoor. Dit maakt buiten vergaderingen stukken prettiger en meer inspirerend dan gewone vergaderingen.

https://hofdebrulle.nl/buiten-vergaderen/